Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-22 19:57
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stettin Garden 2050 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2189
Stettin Garden 2050 AC Diavolo
777 Tactiek rezerwowa
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
38.4 gemiddelde waardering 40.8
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Kocór geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wittouck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendra heeft problemen om de bal te vangen. Almendra schiet op doel. Spandowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Gérard kopt de bal weg. Almendra heeft problemen om de bal te vangen. Almendra probeert naar een medespeler te passen. Parezanović rent richting de bal. Parezanović geeft een lange en hoge pass. Spandowski bokst de bal weg. Göksu rent richting de bal. Göksu draait met de bal, schiet en ... Spandowski bokst de bal weg. Daar is Skrzypczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 63%, AC Diavolo 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stettin Garden 2050 - AC Diavolo 0:0

47e minuut.
Gérard geeft de bal voor. Pascalin rent richting de bal. Skrzypczyński onderschept slim de pass. Skrzypczyński haalt uit met een fantastische trap. Spandowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - AC Diavolo 0:1

60e minuut.
Spandowski probeert naar een medespeler te passen. Owsianka kopt de bal weg. Zisopoulos rent richting de bal. Zisopoulos geeft een lange en hoge pass. Berezowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Almendra rent richting de bal. Dragóner verovert de bal door een tackle van achteren. Dragóner passt de bal met de wreef. Zisopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Owsianka is nu in balbezit. Owsianka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gérard de bal. Fică rent richting de bal. Fică draait met de bal, schiet en ... Niezabitowski bokst de bal weg.

73e minuut.
Owsianka verovert de bal door een tackle van achteren. Owsianka geeft de bal voor. Torregrosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zisopoulos onderschept slim de pass. Zisopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Inworp. Wittouck met een snelle inworp. Almendra heeft problemen om de bal te vangen. Almendra geeft een hoge lob. Skrzypczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stettin Garden 2050 - AC Diavolo 0:2

79e minuut.
Ziemniak rent richting de bal. Ziemniak heeft problemen om de bal te vangen. Ziemniak speelt de bal door. Wittouck is nu in balbezit. Wittouck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Almendra passt de bal zonder na te denken. Parezanović heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragóner. Dragóner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stettin Garden 2050 54%, AC Diavolo 46%.
Stettin Garden 2050 - AC Diavolo 0:2