Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea catalunya FormulaManager
atc 3 Tactiek 4-3-3 Ext
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
62.5 gemiddelde waardering 70.6
excellent Schieten excellent
solid Passen incredible
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Özal geeft een hoge lob. Estevan kopt de bal weg. Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård schiet op doel. Spirin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - FormulaManager 0:1

5e minuut.
Feltrino neemt vlug de vrije trap. Estevan is nu in balbezit. Guaíba is nu in balbezit. Estevan onderschept slim de pass. Estevan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - FormulaManager 0:2

10e minuut.
Inworp. Leonov komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Inworp. Denoncourt komt het veld opgelopen. Nitu met de inworp. Kloss geeft een lange en hoge pass. Nørregård springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Spirin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Ravelo passt de bal met de wreef. Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal passt de bal met de wreef. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Estevan kopt de bal weg. Nørregård heeft problemen om de bal te vangen. Guaíba is nu in balbezit. Nørregård onderschept slim de pass. Nørregård draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nørregård is nu in balbezit. Nørregård draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
França heeft problemen om de bal te vangen. Schab begaat een overtreding. França is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Savaşkan komt het veld opgelopen. May zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Gürgenç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürgenç schiet op doel. Igloński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - FormulaManager 1:2

43e minuut.
Gol krijgt zijn hoofd ertegen. Savaşkan met een sublieme pass. Estevan is nu in balbezit. Özal geeft een lange en hoge pass. Nørregård krijgt zijn hoofd ertegen. Spirin bokst de bal weg.

45e minuut.
Gürgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşkan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gürgenç is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Savaşkan geeft de bal voor. May zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gürgenç springt en kopt de bal. Igloński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea catalunya 67%, FormulaManager 33%.
Chelsea catalunya - FormulaManager 1:2

46e minuut.
Ravelo passt de bal in één keer door. Kloss probeert naar een medespeler te passen. Estevan rent richting de bal. Estevan draait met de bal, schiet en ... Spirin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - FormulaManager 1:3

58e minuut.
May bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terziev. Nørregård raakt geblesseerd tijdens het duel. Özal wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Özal speelt de bal door. Estevan rent richting de bal. Nørregård is nu in balbezit. Nørregård draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Terziev de bal onder controle te krijgen. Spirin bokst de bal weg.

66e minuut.
Ravelo onderschept slim de pass. Ravelo passt de bal zonder na te denken. Özal is nu in balbezit. Özal geeft een lange en hoge pass. Nørregård maakt een snoekduik en kopt de bal. Spirin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nørregård is nu in balbezit. Nørregård draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - FormulaManager 1:4

74e minuut.
Nitu rent richting de bal. Nitu geeft een hoge lob. Özal rent richting de bal. Özal geeft een hoge lob. Nørregård krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nitu kopt de bal weg. Daar is Guaíba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloss geeft de bal voor. Özal rent richting de bal. Özal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Gürgenç speelt de bal door. França bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç schiet op doel. Igloński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - FormulaManager 2:4

79e minuut.
Klungelig pakt Özal de bal. Özal geeft een hoge lob. Daar is Terziev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estevan is nu in balbezit. Estevan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - FormulaManager 2:5

80e minuut.
Özal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

82e minuut.
Nørregård rent richting de bal. Guaíba rent richting de bal. Nørregård onderschept slim de pass. Nørregård haalt uit met een fantastische trap. Spirin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - FormulaManager 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea catalunya 66%, FormulaManager 34%.
Chelsea catalunya - FormulaManager 2:6