Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 Schneemannshausen
532 Tactiek New BF CUP
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 6
63.8 gemiddelde waardering 66.9
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


6e minuut.
Kurdek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zebina komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Dohnálek is nu in balbezit. Vitale verovert de bal door een tackle van achteren. Vitale geeft een hoge lob. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Cepeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rouvenaz stond buitenspel. Salacz neemt vlug de vrije trap. Posada geeft de bal voor. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Schneemannshausen 0:1

17e minuut.
Reist probeert naar een medespeler te passen. Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar passt de bal in één keer door. Dohnálek rent richting de bal. Dohnálek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Van de Paar kopt de bal weg. Rainer rent richting de bal. Dohnálek begaat een overtreding. Dohnálek krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Rainer raakt geblesseerd tijdens het duel. Rainer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ... Cepeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHROBRY_1946 - Schneemannshausen 1:1

23e minuut.
Lysser geeft een hoge lob. Dohnálek is nu in balbezit. Rainer maakt een afschuwelijke overtreding. Rainer krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Inworp. Lavanchy komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Rouvenaz passt de bal zonder na te denken. Fras met een sublieme pass. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 48%, Schneemannshausen 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - Schneemannshausen 1:1

52e minuut.
Bach passt de bal met de wreef. Rouvenaz rent richting de bal. Kurz verovert de bal door een tackle van achteren. Vitale onderschept slim de pass. Vitale schiet op doel. Cepeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kurz rent richting de bal. Bach onderschept slim de pass. Bach passt de bal met de wreef. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Cepeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zebina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili geeft een hoge lob. Dohnálek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Buitenspel voor Reist. Goede buitenspelval van de verdediging. Taisch komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fras passt de bal in één keer door. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz passt de bal in één keer door. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Van de Paar geeft de bal voor. Reist is nu in balbezit. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist verovert de bal door een tackle van achteren. Reist schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Lavanchy onderschept slim de pass. Lavanchy geeft een hoge lob. Ismaili probeert naar een medespeler te passen. Dohnálek is nu in balbezit. Dohnálek haalt uit met een fantastische trap. Fili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 44%, Schneemannshausen 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHROBRY_1946 - Schneemannshausen 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Rainer geeft een lange en hoge pass. Bach kopt de bal weg. Abächerli rent richting de bal. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Cepeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Schneemannshausen 2:1

104e minuut.
Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale passt de bal in één keer door. Fras probeert naar een medespeler te passen. Abächerli rent richting de bal. Abächerli schiet op doel. Cepeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 57%, Schneemannshausen 43%.
CHROBRY_1946 - Schneemannshausen 2:1

107e minuut.
Bach passt de bal zonder na te denken. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bach neemt de hoekschop. Abächerli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Schneemannshausen 3:1

109e minuut.
Rainer geeft de bal voor. Inworp. Ismaili met de inworp. Lavanchy geeft een lange en hoge pass. Reist maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

111e minuut.
Ismaili passt de bal in één keer door. Reist is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ismaili neemt de hoekschop. Reist springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 49%, Schneemannshausen 51%.
CHROBRY_1946 - Schneemannshausen 3:1