Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
InterWeb F.C. Steaua
acc Tactiek 4-1-3-2
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 40.1
poor Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


19e minuut.
Bičanić onderschept slim de pass. Pamučina is nu in balbezit. Pamučina geeft de bal voor. Bičanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičanić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Chęciński verovert de bal door een tackle van achteren. Chęciński passt de bal in één keer door. Raczyński speelt de bal door. Bičanić rent richting de bal. Bičanić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Raczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maion rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bičanić. Maion wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maion kan niet meer verder spelen. Trujillo Gaviria komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Firme controleert de bal met de borst. Chęciński is nu in balbezit. Firme schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Firme krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Popov geeft een hoge lob. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński passt de bal zonder na te denken. Bičanić is nu in balbezit. Bičanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
InterWeb - F.C. Steaua 0:1

38e minuut.
Raczyński met de inworp. Savvopoulos probeert naar een medespeler te passen. Raczyński geeft een lange en hoge pass. Ophof maakt een snoekduik en kopt de bal. Meek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
InterWeb - F.C. Steaua 0:2

42e minuut.
Raczyński speelt de bal door. Chęciński speelt de bal door. Pozzoni verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Popov zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterWeb 73%, F.C. Steaua 27%.
InterWeb - F.C. Steaua 0:2

54e minuut.
Trujillo Gaviria met een snelle inworp. Chęciński rent richting de bal. Einman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Einman krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Wickmayer geeft de bal voor. Inworp. Trujillo Gaviria met de inworp. Einman is nu in balbezit. Einman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Raczyński onderschept slim de pass. Raczyński geeft de bal voor. Daar is Ophof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savvopoulos rent richting de bal. Savvopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat. Bičanić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
InterWeb - F.C. Steaua 0:3

64e minuut.
Ophof kopt de bal weg. Achmed met een sublieme pass. Daar is Tournas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ophof is nu in balbezit. Savvopoulos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Trujillo Gaviria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Nam onderschept slim de pass. Việt Nam passt de bal in één keer door. Bičanić rent richting de bal. Bičanić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Savvopoulos passt de bal met de wreef. Tournas is nu in balbezit. Savvopoulos begaat een overtreding. Savvopoulos krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Raczyński geeft de bal voor. Ophof heeft problemen om de bal te vangen. Bičanić rent richting de bal. Bičanić haalt uit met een fantastische trap. Achmed heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterWeb 64%, F.C. Steaua 36%.
InterWeb - F.C. Steaua 0:3