Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Runnings E C Bahia
Trident Tactiek Training
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 53.4
adequate Schieten formidable
weak Passen solid
average Verdedigen very good


4e minuut.
Mash met een sublieme pass. Degiovani is nu in balbezit. Xu rent richting de bal. Degiovani verovert de bal door een tackle van achteren. Degiovani draait met de bal, schiet en ... Beray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Degiovani rent richting de bal. Rudecki begaat een overtreding. Degiovani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mash zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Degiovani heeft problemen om de bal te vangen. Degiovani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sušal onderschept slim de pass. Brizuela is nu in balbezit. Rueda Ambrosio verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - E C Bahia 0:1

13e minuut.
Rudecki heeft problemen om de bal te vangen. Garcinuño rent richting de bal. Garcinuño speelt de bal door. Degiovani rent richting de bal. Degiovani draait met de bal, schiet en ... Beray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brizuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda Ambrosio verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda Ambrosio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rueda Ambrosio rent richting de bal. Chiniewicz is nu in balbezit. Chiniewicz passt de bal zonder na te denken. Garcinuño is nu in balbezit. Garcinuño geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Rueda Ambrosio geeft een hoge lob. Rudecki kopt de bal weg. Daar is Deeley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Chiniewicz rent richting de bal. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Rueda Ambrosio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - E C Bahia 0:2

38e minuut.
Ferris rent richting de bal. Ferris passt de bal in één keer door. Rech probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rueda Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda Ambrosio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sušal heeft problemen om de bal te vangen. Sušal draait met de bal, schiet en ... Beray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - E C Bahia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 58%, E C Bahia 42%.
Cool Runnings - E C Bahia 0:3

51e minuut.
Xu verovert de bal door een tackle van achteren. Xu met een sublieme pass. Chiniewicz speelt de bal door. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Rueda Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Koszaliński de bal. Baratelli geeft de bal voor. Rudecki rent richting de bal. Sušal onderschept slim de pass. Sušal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mash probeert naar een medespeler te passen. Garcinuño is nu in balbezit. Garcinuño passt de bal zonder na te denken. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ferris probeert naar een medespeler te passen. Mirco is nu in balbezit. Mirco passt de bal met de wreef. Passatore controleert de bal met de borst. Passatore geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Chiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Rueda Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda Ambrosio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brizuela de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 54%, E C Bahia 46%.
Cool Runnings - E C Bahia 0:3