Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giancola Maple Atlético de Biribas
442h Tactiek 4-5-1 Final
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
32.5 gemiddelde waardering 38.3
adequate Schieten average
average Passen average
average Verdedigen weak


3e minuut.
Szarka onderschept slim de pass. Szarka geeft een lange en hoge pass. Pruban rent richting de bal. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Pachev onderschept slim de pass. Pachev geeft een hoge lob. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak draait met de bal, schiet en ... Dulic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - Atlético de Biribas 0:1

12e minuut.
Hancock passt de bal in één keer door. Onstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Onstad met een sublieme pass. Klungelig pakt Bako de bal. Bako schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hidalgo met een sublieme pass. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Guerra geeft een lange en hoge pass. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Szarka is nu in balbezit. Szarka probeert naar een medespeler te passen. Pruban rent richting de bal. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pachev controleert de bal met de borst. Johnson onderschept slim de pass. Johnson speelt de bal door. Hancock is nu in balbezit. Hancock schiet op doel. Apostolescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Cornea is nu in balbezit. Cornea geeft de bal voor. Molak probeert naar een medespeler te passen. Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachev haalt uit met een fantastische trap. Dulic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Piangerelli passt de bal zonder na te denken. Onstad is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hidalgo. Hidalgo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Onstad raakt geblesseerd tijdens het duel. Onstad met een snel genomen vrije trap. Bako bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolescu met een sublieme pass. Pruban controleert de bal met de borst. Pruban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gomez neemt vlug de vrije trap. Cornea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szarka de bal onder controle te krijgen. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Dulic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Devereaux rent richting de bal. Devereaux geeft de bal voor. Johnson met een sublieme pass. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giancola Maple 54%, Atlético de Biribas 46%.
Giancola Maple - Atlético de Biribas 0:1

54e minuut.
Gupta rent richting de bal. Johnson is nu in balbezit. Szarka onderschept slim de pass. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Devereaux geeft een lange en hoge pass. Szarka kopt de bal weg. Gupta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachev geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Szarka is nu in balbezit. Szarka met een sublieme pass. Pruban rent richting de bal. Molak is nu in balbezit. Molak haalt uit met een fantastische trap. Dulic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Molak is nu in balbezit. Pruban is nu in balbezit. Molak rent richting de bal. Molak draait met de bal, schiet en ... Dulic probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Maduro rent richting de bal. Maduro geeft de bal voor. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cornea kopt de bal weg. Hidalgo controleert de bal met de borst. Hidalgo geeft een hoge lob. Molak bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak schiet op doel. Dulic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Gupta de bal onder controle te krijgen. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piangerelli krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Maduro geeft de bal voor. Cornea kopt de bal weg. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giancola Maple - Atlético de Biribas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giancola Maple 52%, Atlético de Biribas 48%.
Giancola Maple - Atlético de Biribas 0:2