Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberaba Sport Club Buenoia FC
fazendaUberaba Tactiek Agrupamento
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 35.9
adequate Schieten adequate
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gerônimo met een harde bal richting middenveld. Horn kopt de bal weg. Daar is Gostyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gostyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ecos Falsos rent richting de bal. Ecos Falsos passt de bal zonder na te denken. Gostyński is nu in balbezit. Gostyński haalt uit met een fantastische trap. Gerônimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Buenoia FC 1:0

38e minuut.
Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk geeft de bal voor. Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bolovan rent richting de bal. Bolovan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Horn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Borracha de bal. Rossignoli is nu in balbezit. Gostyński onderschept slim de pass. Gostyński draait met de bal, schiet en ... Gerônimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberaba Sport Club 52%, Buenoia FC 48%.
Uberaba Sport Club - Buenoia FC 1:0

50e minuut.
Pişcot controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. da Fonseca komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Devych geeft de bal voor. Pişcot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pişcot passt de bal met de wreef. Gostyński is nu in balbezit. Gostyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Calisto is nu in balbezit. Horn verovert de bal door een tackle van achteren. Horn geeft een lange en hoge pass. Pişcot is nu in balbezit. Pişcot draait met de bal, schiet en ... Gerônimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Buenoia FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberaba Sport Club 43%, Buenoia FC 57%.
Uberaba Sport Club - Buenoia FC 2:0