Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buenoia FC Sampaio Corrêa FC
Agrupamento Tactiek Goiabinha
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
40.3 gemiddelde waardering 38.2
goed Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen matig


9e minuut.
Lambertsson passt de bal met de wreef. Pontoglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caçapava krijgt een gele kaart. Pontoglio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pontoglio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Holmes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Sampaio Corrêa FC 0:1

11e minuut.
Pontoglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Salles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pontoglio raakt geblesseerd tijdens het duel. Salvo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moreira Salles rent richting de bal. Ehamäe onderschept slim de pass. Ehamäe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Otero geeft een lange en hoge pass. Wachaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Baroncelli is nu in balbezit. Fortunato onderschept slim de pass. Fortunato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Otero met een sublieme pass. Daar is Buenaventura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parodi is nu in balbezit. Parodi draait met de bal, schiet en ... Krupa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mérei is nu in balbezit. Parodi verovert de bal door een tackle van achteren. Parodi geeft een lange en hoge pass. Santos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Buenaventura verovert de bal door een tackle van achteren. Buenaventura probeert naar een medespeler te passen. Parodi rent richting de bal. Parodi geeft een lange en hoge pass. Fortunato maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosendo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Salvo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ehamäe probeert de bal aan de voet te houden. Lambertsson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Faltoso. Faltoso krijgt een gele kaart. Lambertsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Salvo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pontoglio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Sampaio Corrêa FC 0:2

45e minuut.
Caçapava probeert de bal met de borst te controleren. Pontoglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chará tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chará krijgt een gele kaart. Pontoglio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romuzga komt het veld opgelopen. Salvo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pontoglio maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 37%, Sampaio Corrêa FC 63%.
Buenoia FC - Sampaio Corrêa FC 0:2

50e minuut.
Inworp. Almanza komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Caçapava geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buenaventura de bal. Buenaventura speelt de bal door. Parodi rent richting de bal. Parodi geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Sampaio Corrêa FC 1:2

67e minuut.
Baroncelli verovert de bal door een tackle van achteren. Baroncelli geeft een hoge lob. da Fonseca kopt de bal weg. Buenaventura probeert de bal met de borst te controleren. Buenaventura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 24%, Sampaio Corrêa FC 76%.
Buenoia FC - Sampaio Corrêa FC 1:2