Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
E C Bahia Giancola Maple
Training Tactiek 442h
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 32.3
formidable Schieten average
solid Passen average
solid Verdedigen average


8e minuut.
Garcinuño is nu in balbezit. Garcinuño geeft een hoge lob. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Rueda Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Brasini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - Giancola Maple 1:0

14e minuut.
Garcinuño geeft de bal voor. Vandíček kopt de bal weg. Fusari probeert de bal met de borst te controleren. Degiovani rent richting de bal. Degiovani schiet op doel. Brasini bokst de bal weg. Caldera heeft problemen om de bal te vangen. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Rueda Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Caldera probeert de bal aan de voet te houden. Brasini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Degiovani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Garcinuño is nu in balbezit. Garcinuño passt de bal zonder na te denken. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Rueda Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Brasini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - Giancola Maple 2:0

28e minuut.
Brasini trapt de bal weg. Garcinuño kopt de bal weg. Degiovani rent richting de bal. Degiovani haalt uit met een fantastische trap. Brasini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - Giancola Maple 3:0

29e minuut.
Mash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiniewicz is nu in balbezit. Chiniewicz geeft de bal voor. Rueda Ambrosio is nu in balbezit. Rueda Ambrosio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - Giancola Maple 4:0

32e minuut.
Degiovani passt de bal in één keer door. Johnson rent richting de bal. Rueda Ambrosio verovert de bal door een tackle van achteren. Rueda Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Brasini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - Giancola Maple 5:0

34e minuut.
Hordecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Onstad de bal. Garcinuño rent richting de bal. Garcinuño geeft de bal voor. Degiovani krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Mash met een snelle inworp. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Garcinuño is nu in balbezit. Garcinuño geeft de bal voor. Rueda Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda Ambrosio schiet op doel. Brasini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - Giancola Maple 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E C Bahia 37%, Giancola Maple 63%.
E C Bahia - Giancola Maple 6:0

51e minuut.
Rueda Ambrosio probeert de bal met de borst te controleren. Garcinuño is nu in balbezit. Garcinuño passt de bal in één keer door. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Rueda Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Garcinuño met de inworp. Rueda Ambrosio rent richting de bal. Caldera rent richting de bal. Rueda Ambrosio onderschept slim de pass. Rueda Ambrosio haalt uit met een fantastische trap. Brasini bokst de bal weg.

61e minuut.
Chiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiniewicz geeft een lange en hoge pass. Garcinuño speelt de bal door. Degiovani rent richting de bal. Degiovani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Chiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiniewicz geeft een hoge lob. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani haalt uit met een fantastische trap. Brasini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - Giancola Maple 7:0

82e minuut.
Klungelig pakt Zero de bal. Mash bereikt de bal nog maar net als eerste. Mash passt de bal zonder na te denken. Degiovani is nu in balbezit. Degiovani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brasini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - Giancola Maple 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E C Bahia 38%, Giancola Maple 62%.
E C Bahia - Giancola Maple 8:0