Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
E C Bahia Boa Morte FC
Training Tactiek Novo normal 2
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
43.4 gemiddelde waardering 35.5
goed Schieten redelijk
matig Passen redelijk
goed Verdedigen matig


7e minuut.
Leński is nu in balbezit. Leński geeft de bal voor. Antonyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filho do Vento is nu in balbezit. Filho do Vento draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales geeft een lange en hoge pass. Fistanlı rent richting de bal. Fistanlı geeft een hoge lob. Sznider springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Leński met een sublieme pass. Łobos rent richting de bal. Łobos geeft een hoge lob. Sznider rent richting de bal. Fistanlı geeft een hoge lob. Romeno bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Vironen de bal. Buitenspel voor Rydol. Goede buitenspelval van de verdediging. Podimatas neemt vlug de vrije trap. Dvorak rent richting de bal. Dvorak schiet op doel. Repeteco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garcinuño geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filho do Vento maakt een snoekduik en kopt de bal. Repeteco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Fistanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fistanlı passt de bal zonder na te denken. Baratelli is nu in balbezit. Sznider onderschept slim de pass. Sznider draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E C Bahia 46%, Boa Morte FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
E C Bahia - Boa Morte FC 0:0

47e minuut.
Arevalo kopt de bal weg. Bucci is nu in balbezit. Filho do Vento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filho do Vento krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Romeno trapt de bal weg van het doel. Leński kopt de bal weg. Arevalo is nu in balbezit. Leński rent richting de bal. Leński geeft de bal voor. Paal!

51e minuut.
Łobos geeft een hoge lob. Vironen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rydol. Rydol krijgt een gele kaart. Vironen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vironen kan niet meer verder spelen.

53e minuut.
Bucci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Viitaharju de bal. Fistanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fistanlı geeft een lange en hoge pass. Rydol springt en kopt de bal. Romeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garcinuño met de inworp. Dvorak rent richting de bal. Dvorak draait met de bal, schiet en ... Filho do Vento krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bucci met de inworp. Cuordifede is nu in balbezit. Cuordifede met een sublieme pass. Rydol heeft problemen om de bal te vangen. Rydol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E C Bahia 44%, Boa Morte FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
E C Bahia - Boa Morte FC 0:0