Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Runnings Buenoia FC
Trident Tactiek Agrupamento
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
38.8 gemiddelde waardering 42.6
solide Schieten solide
matig Passen matig
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Fortunato passt de bal zonder na te denken. Parodi rent richting de bal. Parodi passt de bal zonder na te denken. Lenza rent richting de bal. Lenza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beray trapt de bal weg. Deeley controleert de bal met de borst. Parodi is nu in balbezit. Parodi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Almanza kopt de bal weg. Rudecki is nu in balbezit. Rudecki passt de bal zonder na te denken. Passatore is nu in balbezit. Passatore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela geeft een lange en hoge pass. Mirco kopt de bal weg. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Santos rent richting de bal. Brizuela is nu in balbezit. Brizuela geeft een hoge lob. Chará bereikt de bal nog maar net als eerste. Chará geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
da Fonseca geeft de bal voor. Lenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenza passt de bal zonder na te denken. Fortunato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato geeft de bal voor. Beray kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Almanza geeft de bal voor. Parodi kopt de bal weg. Santos heeft problemen om de bal te vangen. Lenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Santos kopt de bal weg. Brizuela probeert de bal met de borst te controleren. Lenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenza draait met de bal, schiet en ... Beray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Buenoia FC 0:1

38e minuut.
Caçapava geeft de bal voor. Deeley is nu in balbezit. Fortunato onderschept slim de pass. Parodi is nu in balbezit. Parodi schiet op doel. Beray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Buenoia FC 0:2

45e minuut.
Parodi heeft problemen om de bal te vangen. Parodi passt de bal in één keer door. Lenza rent richting de bal. Fortunato rent richting de bal. Fortunato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 63%, Buenoia FC 37%.
Cool Runnings - Buenoia FC 0:2

47e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferris verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santos. Santos krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Mirco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chará de bal onder controle te krijgen. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ... Holmes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Buenoia FC 1:2

53e minuut.
Fortunato kan de bal niet met de borst controleren. Deeley is nu in balbezit. Fortunato onderschept slim de pass. Fortunato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Buenoia FC 1:3

71e minuut.
Băşulescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert da Fonseca de bal onder controle te krijgen. Passatore rent richting de bal. Passatore heeft problemen om de bal te vangen. Passatore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Caçapava maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rech kopt de bal weg. Rudecki probeert de bal aan de voet te houden. Parodi rent richting de bal. Parodi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Beray probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Santos is nu in balbezit. Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela met een sublieme pass. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Holmes bokst de bal weg. Klungelig pakt Chará de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Buenoia FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 69%, Buenoia FC 31%.
Cool Runnings - Buenoia FC 2:3