Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buenoia FC E C Bahia
Agrupamento Tactiek Training
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 1
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 40.1
solid Schieten good
adequate Passen weak
good Verdedigen average


1e minuut.
Chará geeft een hoge lob. Fortunato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viitaharju bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenza onderschept slim de pass. Lenza haalt uit met een fantastische trap. Romeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Viitaharju heeft problemen om de bal te vangen. Podimatas is nu in balbezit. Otero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Otero krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Caçapava rent richting de bal. Caçapava geeft een lange en hoge pass. Solano kopt de bal weg. Lenza rent richting de bal. Lenza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fortunato speelt de bal door. Lenza rent richting de bal. Solano is nu in balbezit. Solano schiet op doel. Romeno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - E C Bahia 1:0

32e minuut.
Leitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano verovert de bal door een tackle van achteren. Solano passt de bal zonder na te denken. Lenza rent richting de bal. Lenza draait met de bal, schiet en ... Romeno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Parodi is nu in balbezit. Leński verovert de bal door een tackle van achteren. Chará begaat een overtreding. Chará krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 36%, E C Bahia 64%.
Buenoia FC - E C Bahia 1:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Realdólar komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Almanza verovert de bal door een tackle van achteren. Almanza met een sublieme pass. Lenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - E C Bahia 2:0

61e minuut.
Lenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Viitaharju onderschept slim de pass. Fortunato onderschept slim de pass. Fortunato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - E C Bahia 3:0

62e minuut.
Chará geeft een lange en hoge pass. Fortunato met een sublieme pass. Leitch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenza onderschept slim de pass. Lenza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Fortunato de bal onder controle te krijgen. Caçapava probeert naar een medespeler te passen. Podimatas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fortunato rent richting de bal. Fortunato speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Almanza onderschept slim de pass. Almanza geeft de bal voor. Fortunato kopt de bal weg. Lenza rent richting de bal. Lenza schiet op doel. Romeno bokst de bal weg.

89e minuut.
Moreira Salles geeft een hoge lob. Lenza kopt de bal weg. Daar is Viitaharju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortunato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato haalt uit met een fantastische trap. Romeno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 31%, E C Bahia 69%.
Buenoia FC - E C Bahia 3:0