Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boa Morte FC Cool Runnings
Novo normal 2 Tactiek Trident
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 36.7
zwak Schieten goed
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Hayden rent richting de bal. Hayden geeft een hoge lob. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mirco de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - Cool Runnings 0:1

10e minuut.
Deeley is nu in balbezit. Hoàng Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Chung speelt de bal door. Piszczek rent richting de bal. Piszczek draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Morel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cuordifede komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Inworp. Soare met een snelle inworp. Ferris is nu in balbezit. Ferris geeft de bal voor. Băşulescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Morte FC 53%, Cool Runnings 47%.
Boa Morte FC - Cool Runnings 0:1

52e minuut.
Ferris is nu in balbezit. Upton is nu in balbezit. Upton geeft een hoge lob. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Repeteco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Deeley rent richting de bal. Deeley geeft een lange en hoge pass. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hayden de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - Cool Runnings 0:2

77e minuut.
Cuordifede onderschept slim de pass. Cuordifede probeert naar een medespeler te passen. Brizuela rent richting de bal. Sznider onderschept slim de pass. Sznider schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Upton onderschept slim de pass. Upton geeft de bal voor. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Repeteco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - Cool Runnings 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Morte FC 51%, Cool Runnings 49%.
Boa Morte FC - Cool Runnings 0:3