Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cool Runnings Uberaba Sport Club
Trident Tactiek roça marginal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 36.3
goed Schieten solide
zwak Passen matig
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vrňák met een snelle inworp. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel. Xu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vrňák met een sublieme pass. Rech rent richting de bal. Ecos Falsos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ecos Falsos krijgt een gele kaart.

18e minuut.
García de la Iglesia onderschept slim de pass. García de la Iglesia passt de bal zonder na te denken. Pişcot speelt de bal door. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Encuţescu geeft een hoge lob. Ecos Falsos heeft problemen om de bal te vangen. Rech geeft een hoge lob. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap. Sorescu bokst de bal weg.

32e minuut.
Devych verovert de bal door een tackle van achteren. Lavergne geeft een hoge lob. Ecos Falsos kopt de bal weg. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Sorescu is nu in balbezit. Sorescu geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Deeley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Băşulescu springt en kopt de bal. Sorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 39%, Uberaba Sport Club 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cool Runnings - Uberaba Sport Club 0:0

47e minuut.
Brizuela met een sublieme pass. Encuţescu is nu in balbezit. Hayden begaat een overtreding. Hayden krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Vrňák is nu in balbezit. Deeley verovert de bal door een tackle van achteren. Carlitos begaat een overtreding. Deeley raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Deeley kan niet meer verder spelen. Franklin komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ferris geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carlitos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela geeft een lange en hoge pass. Ferris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Xu geeft de bal voor. García de la Iglesia is nu in balbezit. García de la Iglesia geeft een hoge lob. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 44%, Uberaba Sport Club 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cool Runnings - Uberaba Sport Club 0:0