Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampaio Corrêa FC Cool Runnings
novo 352 Tactiek Trident
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 37.6
adequate Schieten good
good Passen average
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Ferris onderschept slim de pass. Romuzga rent richting de bal. Ferris onderschept slim de pass. Ferris geeft de bal voor. Băşulescu rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Cool Runnings 0:1

5e minuut.
Collins met een sublieme pass. Hayden rent richting de bal. Hayden passt de bal zonder na te denken. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Brizuela onderschept slim de pass. Brizuela geeft een lange en hoge pass. Mirco heeft problemen om de bal te vangen. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden haalt uit met een fantastische trap. Rosendo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Racusa passt de bal zonder na te denken. Romuzga bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton probeert naar een medespeler te passen. Mirco rent richting de bal. Mirco geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Corrêa FC 49%, Cool Runnings 51%.
Sampaio Corrêa FC - Cool Runnings 0:1

53e minuut.
Wachaczewski met een sublieme pass. Pontoglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontoglio onderschept slim de pass. Pontoglio draait met de bal, schiet en ... Beray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Racusa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brizuela. Racusa raakt geblesseerd tijdens het duel. Papuga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pontoglio rent richting de bal. Pontoglio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Băşulescu met een sublieme pass. Mirco is nu in balbezit. Mirco geeft de bal voor. Hayden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Salvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Racusa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferris. Ferris krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Klungelig pakt Upton de bal. Upton probeert naar een medespeler te passen. Collins is nu in balbezit. Collins geeft een lange en hoge pass. Băşulescu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Corrêa FC 53%, Cool Runnings 47%.
Sampaio Corrêa FC - Cool Runnings 0:1