Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buenoia FC Atlético de Biribas
Agrupamento Tactiek 4-5-1 Final
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
42.3 gemiddelde waardering 40.9
solid Schieten adequate
adequate Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Almanza speelt de bal door. Parodi rent richting de bal. Parodi speelt de bal door. Solano rent richting de bal. Solano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pachev probeert de bal aan de voet te houden. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano speelt de bal door. Lenza rent richting de bal. Lenza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Molak verovert de bal door een tackle van achteren. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Molak krijgt een gele kaart. Daco kopt de bal weg. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pachev krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pruban controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Almanza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Solano kopt de bal weg. Lenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenza schiet op doel. Apostolescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Fortunato kopt de bal weg. Lenza is nu in balbezit. Hidalgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hidalgo krijgt een gele kaart. Lenza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fortunato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paiva krijgt zijn hoofd ertegen. Apostolescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paiva neemt de hoekschop. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daco geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chará de bal onder controle te krijgen. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buenoia FC - Atlético de Biribas 0:1

38e minuut.
Pruban draait met de bal, schiet en ... Molak springt en kopt de bal. Chará probeert de bal aan de voet te houden. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 35%, Atlético de Biribas 65%.
Buenoia FC - Atlético de Biribas 0:1

59e minuut.
Szarka probeert naar een medespeler te passen. Fortunato probeert naar een medespeler te passen. Solano is nu in balbezit. Lenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenza haalt uit met een fantastische trap. Apostolescu bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buenoia FC - Atlético de Biribas 1:1

62e minuut.
Fortunato met een sublieme pass. Klungelig pakt Almanza de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pachev. Pachev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
Caçapava geeft een hoge lob. Inworp. Szarka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molak rent richting de bal. Molak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fortunato passt de bal zonder na te denken. Almanza rent richting de bal. Hidalgo geeft de bal voor. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Realdólar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Szarka probeert naar een medespeler te passen. Daco is nu in balbezit. Daco geeft een hoge lob. Pruban is nu in balbezit. Pruban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buenoia FC 25%, Atlético de Biribas 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buenoia FC - Atlético de Biribas 1:1