Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FlamengoCRF7617 Fute Martianus
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Pessi rent richting de bal. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigante do Oeste onderschept slim de pass. Pessi verovert de bal door een tackle van achteren. Pessi draait met de bal, schiet en ... Regueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoCRF7617 - Fute Martianus 1:0

12e minuut.
Pieropan bereikt de bal nog maar net als eerste. Celino onderschept slim de pass. Vilela rent richting de bal. Vilela haalt uit met een fantastische trap. Varela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rêgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Serna is nu in balbezit. Pieropan onderschept slim de pass. Pieropan met een sublieme pass. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi schiet op doel. Regueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoCRF7617 - Fute Martianus 2:0

22e minuut.
Taiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer verovert de bal door een tackle van achteren. Meyer met een sublieme pass. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Almeida geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gigante do Oeste de bal onder controle te krijgen. Pessi rent richting de bal. Pessi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoCRF7617 - Fute Martianus 3:0

35e minuut.
Doeltrap. Regueiro met een harde bal richting middenveld. Meyer kopt de bal weg. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FlamengoCRF7617 42%, Fute Martianus 58%.
FlamengoCRF7617 - Fute Martianus 3:0

47e minuut.
Pessi is nu in balbezit. Meyer rent richting de bal. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Francelino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boa Morte bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa Morte probeert naar een medespeler te passen. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mata is nu in balbezit. Mata passt de bal zonder na te denken. Pessi heeft problemen om de bal te vangen. Pessi schiet op doel. Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Cervo de Luca geeft een hoge lob. Inworp. Almeida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Celino rent richting de bal. Celino passt de bal in één keer door. Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoCRF7617 - Fute Martianus 3:1

75e minuut.
Pessi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serna rent richting de bal. Pessi onderschept slim de pass. Meyer is nu in balbezit. Meyer haalt uit met een fantastische trap. Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FlamengoCRF7617 44%, Fute Martianus 56%.
FlamengoCRF7617 - Fute Martianus 3:1