Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fute Martianus Itaporã FC
Normal Tactiek copa
32% Balbezit 68%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 51
unsatisfactory Schieten formidable
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen good


3e minuut.
Yevseev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vadicska de bal. Vadicska met een sublieme pass. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Itaporã FC 0:1

8e minuut.
Camazzola geeft de bal voor. Jové probeert de bal aan de voet te houden. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové onderschept slim de pass. Jové schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Mata probeert de bal aan de voet te houden. Scorpio is nu in balbezit. Jové rent richting de bal. Scorpio rent richting de bal. Scorpio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Taiguara heeft problemen om de bal te vangen. Jové is nu in balbezit. Scorpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorpio schiet op doel. Regueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Itaporã FC 0:2

16e minuut.
Vadicska is nu in balbezit. Vadicska probeert naar een medespeler te passen. Yevseev speelt de bal door. Scorpio rent richting de bal. Scorpio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vadicska met een snelle inworp. Yevseev is nu in balbezit. Yevseev passt de bal met de wreef. Scorpio rent richting de bal. Scorpio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Yevseev passt de bal in één keer door. Sălăgeanu kan de bal niet met de borst controleren. Sălăgeanu speelt de bal door. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové haalt uit met een fantastische trap. Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Itaporã FC 0:3

24e minuut.
Vilela rent richting de bal. Vilela passt de bal in één keer door. Gigante do Oeste bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové verovert de bal door een tackle van achteren. Jové schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Itaporã FC 0:4

27e minuut.
Bolzan geeft de bal voor. Inworp. Sălăgeanu met de inworp. Yevseev geeft een hoge lob. Jové krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Celino kopt de bal weg. Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdino Andrade begaat een overtreding. Galdino Andrade krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Vadicska rent richting de bal. Vadicska passt de bal met de wreef. Serna rent richting de bal. Jové verovert de bal door een tackle van achteren. Jové draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Scorpio is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ierardo verovert de bal door een tackle van achteren. Ierardo geeft de bal voor. Jové kopt de bal weg. Daar is Scorpio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scorpio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cervo de Luca rent richting de bal. Vadicska verovert de bal door een tackle van achteren. Vadicska met een sublieme pass. Jové is nu in balbezit. Jové haalt uit met een fantastische trap. Regueiro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fute Martianus 83%, Itaporã FC 17%.
Fute Martianus - Itaporã FC 0:4

46e minuut.
Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu met een sublieme pass. Jové rent richting de bal. Jové schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Itaporã FC 0:5

50e minuut.
Yevseev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yevseev passt de bal zonder na te denken. Sălăgeanu geeft een hoge lob. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové draait met de bal, schiet en ... Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Itaporã FC 0:6

52e minuut.
Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadicska verovert de bal door een tackle van achteren. Vadicska geeft de bal voor. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Itaporã FC 0:7

56e minuut.
Serna met een sublieme pass. Baróti geeft een lange en hoge pass. Jové kopt de bal weg. Scorpio rent richting de bal. Scorpio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Itaporã FC 0:8

60e minuut.
Galdino Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Galdino Andrade geeft een lange en hoge pass. Vadicska kopt de bal weg. Jové rent richting de bal. Jové schiet op doel. Regueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Yevseev is nu in balbezit. Taiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Yevseev onderschept slim de pass. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Briket geeft een lange en hoge pass. Scorpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Scorpio haalt uit met een fantastische trap. Gigante do Oeste probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Itaporã FC 0:9

68e minuut.
Taiguara passt de bal met de wreef. Sălăgeanu is nu in balbezit. Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Scorpio is nu in balbezit. Scorpio draait met de bal, schiet en ... Regueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jové is nu in balbezit. Jové draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Itaporã FC 0:10

70e minuut.
Karsai is nu in balbezit. Karsai geeft een hoge lob. Vadicska kopt de bal weg. Jové rent richting de bal. Jové haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Itaporã FC 0:11

73e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scorpio. Mata raakt geblesseerd tijdens het duel. Mata met een snel genomen vrije trap. Karsai met een sublieme pass. Jové is nu in balbezit. Jové haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Itaporã FC 0:12

80e minuut.
Cervo de Luca speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vadicska geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sălăgeanu probeert de bal met de borst te controleren. Sălăgeanu schiet op doel. Regueiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Itaporã FC 0:13

85e minuut.
Sălăgeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăgeanu probeert naar een medespeler te passen. Jové bereikt de bal nog maar net als eerste. Jové draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Scorpio haalt uit met een fantastische trap. Daar is Vadicska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadicska geeft een hoge lob. Scorpio springt en kopt de bal. Regueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Itaporã FC 0:14

89e minuut.
Rapace met een sublieme pass. Scorpio probeert de bal met de borst te controleren. Yevseev probeert naar een medespeler te passen. Vadicska is nu in balbezit. Vadicska geeft de bal voor. Regueiro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fute Martianus 79%, Itaporã FC 21%.
Fute Martianus - Itaporã FC 0:14