Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FlamengoCRF7617 Itaporã FC
Normal Tactiek copa
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 42.1
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


3e minuut.
Cantieni is nu in balbezit. Cantieni geeft een lange en hoge pass. Varela rent richting de bal. Bellinzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Bellinzoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Wałdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałdoch geeft een hoge lob. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoCRF7617 - Itaporã FC 0:1

20e minuut.
Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto passt de bal zonder na te denken. Bellinzoni rent richting de bal. Bellinzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoCRF7617 - Itaporã FC 0:2

24e minuut.
Marín Vázquez rent richting de bal. Marín Vázquez geeft de bal voor. Bellinzoni is nu in balbezit. García Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Meyer rent richting de bal. Wałdoch rent richting de bal. Meyer onderschept slim de pass. Pessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Marín Vázquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto geeft de bal voor. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoCRF7617 - Itaporã FC 0:3

32e minuut.
Wałdoch passt de bal zonder na te denken. Bellinzoni rent richting de bal. Boa Morte rent richting de bal. Bellinzoni onderschept slim de pass. Bellinzoni schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
García Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Guimarães kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wałdoch de bal onder controle te krijgen. Bellinzoni rent richting de bal. Bellinzoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Barreto onderschept slim de pass. Barreto passt de bal in één keer door. Alptek rent richting de bal. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
García Rodríguez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rydzyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FlamengoCRF7617 72%, Itaporã FC 28%.
FlamengoCRF7617 - Itaporã FC 0:3

50e minuut.
Varela geeft een lange en hoge pass. Barreto kan de bal niet met de borst controleren. Barreto passt de bal zonder na te denken. Bellinzoni rent richting de bal. Bellinzoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Barreto met een sublieme pass. Bellinzoni is nu in balbezit. Bellinzoni passt de bal zonder na te denken. Rydzyk heeft problemen om de bal te vangen. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap. Rêgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barreto neemt de hoekschop. Rydzyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rydzyk onderschept slim de pass. Barreto is nu in balbezit. Barreto met een sublieme pass. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rêgo met een sublieme pass. Barreto controleert de bal met de borst. Barreto passt de bal in één keer door. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Barreto met een snelle inworp. Wałdoch rent richting de bal. Boa Morte onderschept slim de pass. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk draait met de bal, schiet en ... Rêgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Alptek speelt de bal door. Wałdoch speelt de bal door. Daar is Bellinzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellinzoni draait met de bal, schiet en ... Rêgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoCRF7617 - Itaporã FC 0:4

67e minuut.
Wałdoch passt de bal zonder na te denken. Bellinzoni rent richting de bal. Bellinzoni passt de bal in één keer door. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Alptek probeert naar een medespeler te passen. Wałdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałdoch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rydzyk de bal. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoCRF7617 - Itaporã FC 0:5

81e minuut.
Roiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk schiet op doel. Rêgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FlamengoCRF7617 - Itaporã FC 0:6

85e minuut.
Wałdoch met een sublieme pass. Bellinzoni rent richting de bal. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni schiet op doel. Rêgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Barreto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almeida tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barreto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marín Vázquez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Francelino heeft problemen om de bal te vangen. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FlamengoCRF7617 79%, Itaporã FC 21%.
FlamengoCRF7617 - Itaporã FC 0:6