Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itaporã FC FlamengoCRF7617
copa Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
30% Spel op eigen helft 70%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 20.8
excellent Schieten weak
average Passen weak
good Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Meyer de bal. Wałdoch probeert naar een medespeler te passen. Pieropan is nu in balbezit. Bellinzoni onderschept slim de pass. Bellinzoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rydzyk onderschept slim de pass. Rydzyk geeft een lange en hoge pass. Wałdoch kopt de bal weg. Bellinzoni rent richting de bal. Bellinzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 1:0

14e minuut.
Alptek verovert de bal door een tackle van achteren. Alptek geeft een lange en hoge pass. Bellinzoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Rydzyk de bal. Rydzyk schiet op doel. Rêgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Alptek passt de bal zonder na te denken. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni passt de bal in één keer door. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briket met de inworp. Pieropan speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alptek neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Alptek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptek geeft een hoge lob. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guimarães de bal onder controle te krijgen. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Rêgo speelt de bal door. Marín Vázquez kopt de bal weg. Wałdoch geeft de bal voor. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 2:0

22e minuut.
Rydzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bellinzoni is nu in balbezit. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni rent richting de bal. Bellinzoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wałdoch speelt de bal door. Bellinzoni rent richting de bal. Bellinzoni probeert naar een medespeler te passen. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 3:0

30e minuut.
Wałdoch is nu in balbezit. Boa Morte bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałdoch verovert de bal door een tackle van achteren. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk draait met de bal, schiet en ... Rêgo bokst de bal weg.

36e minuut.
Varela kopt de bal weg. Klungelig pakt Barreto de bal. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni draait met de bal, schiet en ... Rêgo bokst de bal weg. Rydzyk heeft problemen om de bal te vangen. Rydzyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 4:0

41e minuut.
Briket met een sublieme pass. Boa Morte is nu in balbezit. Wałdoch onderschept slim de pass. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 28%, FlamengoCRF7617 72%.
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 5:0

47e minuut.
Boa Morte is nu in balbezit. Rydzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Rydzyk passt de bal in één keer door. Bellinzoni rent richting de bal. Bellinzoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto passt de bal zonder na te denken. Bellinzoni is nu in balbezit. Bellinzoni schiet op doel. Rêgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 6:0

52e minuut.
Bellinzoni rent richting de bal. Wałdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałdoch passt de bal in één keer door. Alptek rent richting de bal. Alptek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Pieropan is nu in balbezit. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Rydzyk de bal. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 7:0

58e minuut.
Boa Morte passt de bal zonder na te denken. Pieropan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto met een sublieme pass. Bellinzoni rent richting de bal. Bellinzoni schiet op doel. Rêgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Briket rent richting de bal. Briket geeft de bal voor. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni haalt uit met een fantastische trap. Rêgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 8:0

68e minuut.
Wałdoch probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rydzyk de bal. Boa Morte bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk onderschept slim de pass. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rêgo trapt de bal weg. Meyer kopt de bal weg. Almeida heeft problemen om de bal te vangen. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 9:0

74e minuut.
Barreto passt de bal zonder na te denken. Daar is Bellinzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydzyk rent richting de bal. Bellinzoni is nu in balbezit. Bellinzoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap. Rêgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 10:0

77e minuut.
Briket probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bellinzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellinzoni passt de bal in één keer door. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 11:0

81e minuut.
Marín Vázquez geeft een lange en hoge pass. Alptek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roiz. Roiz krijgt een gele kaart. Alptek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alptek kan niet meer verder spelen. Baróti komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk geeft een hoge lob. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guimarães de bal onder controle te krijgen. Rêgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pieropan de bal. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk draait met de bal, schiet en ... Rêgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 12:0

88e minuut.
Bellinzoni rent richting de bal. Bellinzoni passt de bal zonder na te denken. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk schiet op doel. Rêgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itaporã FC 33%, FlamengoCRF7617 67%.
Itaporã FC - FlamengoCRF7617 13:0