Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-02 18:28
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: Underworld
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7403
Underworld Knights FC LFC.YNWA
451 Tactiek Magician
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 43.5
adequate Schieten good
very good Passen average
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Hoàng Tân is nu in balbezit. Alptekin verovert de bal door een tackle van achteren. Alptekin passt de bal met de wreef. de Cleene bereikt de bal nog maar net als eerste. de Cleene draait met de bal, schiet en ... Shtrauber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
de Cleene bereikt de bal nog maar net als eerste. de Cleene draait met de bal, schiet en ... Budka heeft problemen om de bal te vangen. de Cleene onderschept slim de pass. de Cleene schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - LFC.YNWA 0:1

25e minuut.
Lenaerts onderschept slim de pass. Lenaerts geeft de bal voor. de Cleene bereikt de bal nog maar net als eerste. de Cleene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - LFC.YNWA 0:2

42e minuut.
De Ketelaere passt de bal in één keer door. Alptekin rent richting de bal. Alptekin probeert naar een medespeler te passen. de Cleene bereikt de bal nog maar net als eerste. de Cleene haalt uit met een fantastische trap. Shtrauber bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lenaerts zal de hoekschop nemen. Maluśki is nu in balbezit. Maluśki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 40%, LFC.YNWA 60%.
Underworld Knights FC - LFC.YNWA 0:2

49e minuut.
Godzina probeert naar een medespeler te passen. Mule heeft problemen om de bal te vangen. De Waal rent richting de bal. Mule onderschept slim de pass. Mule geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ketelaere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rzepka raakt geblesseerd tijdens het duel. Lahaye zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rzepka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Van Himst bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Himst geeft de bal voor. Maluśki is nu in balbezit. de Cleene is nu in balbezit. de Cleene haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Maluśki de bal. Alptekin kopt de bal weg. de Cleene heeft problemen om de bal te vangen. de Cleene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - LFC.YNWA 0:3

67e minuut.
Mule bereikt de bal nog maar net als eerste. Mule passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hoàng Tân de bal. Hoàng Tân geeft een hoge lob. Rzepka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Godzina probeert naar een medespeler te passen. Mule bereikt de bal nog maar net als eerste. Mule passt de bal in één keer door. Hoàng Tân is nu in balbezit. Hoàng Tân schiet op doel. Vanheusden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Briët geeft een lange en hoge pass. de Cleene kan de bal niet met de borst controleren. Alptekin met een sublieme pass. Maluśki is nu in balbezit. Maluśki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 38%, LFC.YNWA 62%.
Underworld Knights FC - LFC.YNWA 0:3