Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-29 18:27
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: matuzici Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2498
matuzici Tequendama F.C.
0-0 Tactiek fusa
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 35.8
weak Schieten good
average Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Petrač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrač geeft de bal voor. Inworp. Aranđelović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rutecki met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Martinson met de inworp. Calderón is nu in balbezit. Calderón geeft een hoge lob. Herghelegiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Alijagić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Tequendama F.C. 0:1

16e minuut.
Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura passt de bal in één keer door. Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nobilo rent richting de bal. Nobilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
matuzici - Tequendama F.C. 1:1

17e minuut.
Rutecki speelt de bal door. Hidović rent richting de bal. Hidović met een sublieme pass. Calderón rent richting de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Džubur de bal. Petrač probeert naar een medespeler te passen. Železnik speelt de bal door. Nobilo rent richting de bal. Nobilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Tequendama F.C. 2:1

36e minuut.
Hidović probeert naar een medespeler te passen. Džubur rent richting de bal. Džubur met een sublieme pass. Nobilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nobilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matuzici 65%, Tequendama F.C. 35%.
matuzici - Tequendama F.C. 2:1

51e minuut.
Železnik geeft een hoge lob. Segura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mitrović de bal. Mitrović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Džubur speelt de bal door. Nobilo is nu in balbezit. Nobilo speelt de bal door. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Calderón rent richting de bal. Calderón geeft een lange en hoge pass. Šiljeković rent richting de bal. Herghelegiu onderschept slim de pass. Herghelegiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matuzici 67%, Tequendama F.C. 33%.
matuzici - Tequendama F.C. 2:1