Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-29 18:27
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: House of Cockburn
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5473
Cockburn Raiders LDU Quito
wieners Tactiek Gruuu
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 29.3
very good Schieten poor
very good Passen average
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez met een sublieme pass. Pinzón rent richting de bal. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier onderschept slim de pass. Yedier geeft de bal voor. Reiman is nu in balbezit. Reiman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Boleslav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - LDU Quito 1:0

13e minuut.
Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu geeft de bal voor. Pinzón heeft problemen om de bal te vangen. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lichodziejewski probeert de bal met de borst te controleren. Duvarcıoğlu speelt de bal door. Daar is Kondoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiman is nu in balbezit. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Boleslav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Zhengqi kopt de bal weg. Zolowski geeft een hoge lob. Duvarcıoğlu kopt de bal weg. Kaldmäe rent richting de bal. Kaldmäe schiet op doel. Boleslav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Reiman is nu in balbezit. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Reiman rent richting de bal. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Kondoszek probeert de bal aan de voet te houden. Boleslav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Thuận Thành heeft problemen om de bal te vangen. Edmond onderschept slim de pass. Kaldmäe geeft een hoge lob. Reiman is nu in balbezit. Salame verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Calzolari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldmäe onderschept slim de pass. Kaldmäe geeft de bal voor. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Boleslav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel. Boleslav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - LDU Quito 2:0

36e minuut.
Calzolari kopt de bal weg. Yedier speelt de bal door. Reiman is nu in balbezit. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boleslav werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - LDU Quito 3:0

38e minuut.
Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Salame probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaldmäe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yedier geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson geeft een hoge lob. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Boleslav probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - LDU Quito 4:0

45e minuut.
Siwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek geeft de bal voor. Reiman is nu in balbezit. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 18%, LDU Quito 82%.
Cockburn Raiders - LDU Quito 4:0

48e minuut.
Luuka met een sublieme pass. Yedier rent richting de bal. Yedier geeft een hoge lob. Daar is Duvarcıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yedier met de inworp. Luuka is nu in balbezit. Luuka geeft een hoge lob. Reiman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - LDU Quito 5:0

50e minuut.
Kaldmäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldmäe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pinzón de bal. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ... Boleslav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Boleslav trapt de bal weg. Luuka probeert de bal met de borst te controleren. Luuka met een sublieme pass. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Siwek geeft een hoge lob. Daar is Zhengqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel. Pinzón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kaldmäe rent richting de bal. Kaldmäe geeft de bal voor. Lichodziejewski rent richting de bal. Duvarcıoğlu onderschept slim de pass. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zhengqi rent richting de bal. Zhengqi geeft een hoge lob. Siwek kopt de bal weg. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Luuka heeft problemen om de bal te vangen. Luuka geeft de bal voor. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu schiet op doel. Boleslav werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - LDU Quito 6:0

87e minuut.
Kaldmäe is nu in balbezit. Martínez rent richting de bal. Martínez passt de bal zonder na te denken. Reiman rent richting de bal. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Boleslav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 27%, LDU Quito 73%.
Cockburn Raiders - LDU Quito 6:0