Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-02 18:28
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: LDU Quito Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3066
LDU Quito Cockburn Raiders
Gruuu Tactiek wieners
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28.2 gemiddelde waardering 46.5
slecht Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Palpacelli met een sublieme pass. Daar is Calzolari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Cockburn Raiders 0:1

4e minuut.
Duvarcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Jaroščák rent richting de bal. Kondoszek begaat een overtreding. Jaroščák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duvarcıoğlu wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lichodziejewski geeft een hoge lob. Kaldmäe kopt de bal weg. Reiman is nu in balbezit. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Pungala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kaldmäe passt de bal met de wreef. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kondoszek. Jaroščák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duvarcıoğlu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Yedier kopt de bal weg. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Salame rent richting de bal. Jaroščák onderschept slim de pass. Jaroščák geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Yedier kopt de bal weg. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu geeft de bal voor. Reiman rent richting de bal. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Cockburn Raiders 0:2

11e minuut.
Lichodziejewski geeft een lange en hoge pass. Zolowski speelt de bal door. Daar is Smolarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiman rent richting de bal. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yedier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Smolarski rent richting de bal. Jaroščák verovert de bal door een tackle van achteren. Salame speelt de bal door. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Cockburn Raiders 0:3

19e minuut.
Pinzón met een sublieme pass. Kaldmäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldmäe passt de bal zonder na te denken. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Reiman is nu in balbezit. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu geeft een hoge lob. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kaldmäe verovert de bal door een tackle van achteren. Kaldmäe geeft de bal voor. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel. Pungala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Cockburn Raiders 0:4

24e minuut.
Martínez probeert naar een medespeler te passen. Kondoszek heeft problemen om de bal te vangen. Pinzón is nu in balbezit. Reiman is nu in balbezit. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Duvarcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Duvarcıoğlu geeft de bal voor. Reiman kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaroščák de bal. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap. Pungala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kaldmäe probeert naar een medespeler te passen. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu passt de bal met de wreef. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák schiet op doel. Pungala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Duvarcıoğlu speelt de bal door. Jaroščák probeert de bal met de borst te controleren. Jaroščák passt de bal in één keer door. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Cockburn Raiders 0:5

41e minuut.
Smolarski is nu in balbezit. Yedier onderschept slim de pass. Yedier geeft de bal voor. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Cockburn Raiders 0:6

44e minuut.
Kaldmäe passt de bal met de wreef. Duvarcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ... Pungala maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Cockburn Raiders 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDU Quito 84%, Cockburn Raiders 16%.
LDU Quito - Cockburn Raiders 0:7

47e minuut.
Yedier passt de bal met de wreef. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Jaroščák is nu in balbezit. Jaroščák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Yedier verovert de bal door een tackle van achteren. Yedier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zhengqi de bal. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Calzolari passt de bal zonder na te denken. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu geeft een hoge lob. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Cockburn Raiders 0:8

52e minuut.
De la Rosa met een sublieme pass. Lichodziejewski is nu in balbezit. Lichodziejewski geeft een lange en hoge pass. Jaroščák heeft problemen om de bal te vangen. Jaroščák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jaroščák rent richting de bal. Salame rent richting de bal. Jaroščák verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroščák schiet op doel. Pungala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Cockburn Raiders 0:9

79e minuut.
Reiman onderschept slim de pass. Reiman geeft de bal voor. Klungelig pakt Kondoszek de bal. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Duvarcıoğlu passt de bal in één keer door. Kaldmäe geeft de bal voor. Salame heeft problemen om de bal te vangen. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Yedier probeert de bal met de borst te controleren. Yedier geeft een lange en hoge pass. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap. Pungala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Cockburn Raiders 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDU Quito 82%, Cockburn Raiders 18%.
LDU Quito - Cockburn Raiders 0:10