Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tequendama F.C. Underworld Knights FC
fusa Tactiek 451
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 45.4
adequate Schieten good
good Passen good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Lahaye is nu in balbezit. Lahaye geeft de bal voor. Kaarde is nu in balbezit. Rzepka onderschept slim de pass. Rzepka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Camaño kopt de bal weg. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Jałkiewicz begaat een overtreding. Jałkiewicz krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Jałkiewicz speelt de bal door. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye met een sublieme pass. Rzepka rent richting de bal. Rzepka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Underworld Knights FC 0:1

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lahaye met een snelle inworp. Jałkiewicz speelt de bal door. Rzepka rent richting de bal. Rzepka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lahaye geeft een hoge lob. Jałkiewicz kopt de bal weg. Kaarde heeft problemen om de bal te vangen. Rzepka rent richting de bal. Rzepka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Maliszewski de bal. Panke bokst de bal weg. Rzepka is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Underworld Knights FC 0:2

27e minuut.
Calderón controleert de bal met de borst. Budka rent richting de bal. Budka passt de bal zonder na te denken. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaarde heeft problemen om de bal te vangen. Rzepka rent richting de bal. Rzepka haalt uit met een fantastische trap. Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Jałkiewicz passt de bal met de wreef. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka haalt uit met een fantastische trap. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Maliszewski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Maliszewski heeft problemen om de bal te vangen. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maliszewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Underworld Knights FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 75%, Underworld Knights FC 25%.
Tequendama F.C. - Underworld Knights FC 0:3

72e minuut.
Daar is Rzepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałkiewicz passt de bal in één keer door. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Mule verovert de bal door een tackle van achteren. Mule speelt de bal door. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka schiet op doel. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Underworld Knights FC 0:4

84e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Maniu onderschept slim de pass. Maniu geeft een lange en hoge pass. Lahaye rent richting de bal. Lahaye schiet op doel. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 46%, Underworld Knights FC 54%.
Tequendama F.C. - Underworld Knights FC 0:4