Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-23 18:27
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: Underworld
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 8093
Underworld Knights FC Tequendama F.C.
451 Tactiek fusa
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 43
goed Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Kahrović speelt de bal door. Budka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe onderschept slim de pass. Gondwe geeft de bal voor. Calderón maakt een snoekduik en kopt de bal. Shtrauber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Gniazdowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hoàng Tân komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Hoàng Tân is nu in balbezit. Hoàng Tân probeert naar een medespeler te passen. Rzepka rent richting de bal. Rzepka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Lahaye passt de bal zonder na te denken. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vânătoru de bal onder controle te krijgen. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tequendama F.C. 1:0

34e minuut.
Mule bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mule zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Tân geeft een hoge lob. Rzepka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Segura rent richting de bal. Ðức Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Hải speelt de bal door. Klungelig pakt Rzepka de bal. Rzepka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 59%, Tequendama F.C. 41%.
Underworld Knights FC - Tequendama F.C. 1:0

51e minuut.
Lahaye passt de bal in één keer door. Antonetti rent richting de bal. Antonetti speelt de bal door. Buntfuß rent richting de bal. Buntfuß geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Infante de bal. Infante geeft een lange en hoge pass. Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe schiet op doel. Shtrauber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Underworld Knights FC - Tequendama F.C. 1:1

65e minuut.
Triana kopt de bal weg. Lahaye rent richting de bal. Infante begaat een overtreding. Infante krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ðức Hải met een snelle inworp. Hoàng Tân rent richting de bal. Hoàng Tân passt de bal zonder na te denken. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Budka met een snelle inworp. Ðức Hải is nu in balbezit. Ðức Hải geeft een hoge lob. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 45%, Tequendama F.C. 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Underworld Knights FC - Tequendama F.C. 1:1