Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-05 18:26
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: LDU Quito Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2567
LDU Quito LFC.YNWA
Gruuu Tactiek Magician
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.5 gemiddelde waardering 39.9
zwak Schieten goed
matig Passen matig
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Hjorting passt de bal in één keer door. Hurduc rent richting de bal. Salame onderschept slim de pass. Maluśki verovert de bal door een tackle van achteren. Maluśki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De la Rosa passt de bal met de wreef. Palpacelli rent richting de bal. Schaap is nu in balbezit. Palpacelli is nu in balbezit. Palpacelli draait met de bal, schiet en ... Moncys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - LFC.YNWA 1:0

8e minuut.
Maluśki probeert naar een medespeler te passen. Kondoszek is nu in balbezit. Kondoszek geeft een lange en hoge pass. Hjorting bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjorting haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Martínez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Waal de bal. Palpacelli is nu in balbezit. Palpacelli schiet op doel. Moncys werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Palpacelli de bal. Palpacelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - LFC.YNWA 2:0

10e minuut.
Palpacelli verovert de bal door een tackle van achteren. Palpacelli speelt de bal door. Daar is Kondoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hjorting is nu in balbezit. Hjorting haalt uit met een fantastische trap. Boleslav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Brochard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duinslaeger komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Lenaerts passt de bal zonder na te denken. Maluśki is nu in balbezit. Maluśki met een sublieme pass. Klungelig pakt Hjorting de bal. Hjorting draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - LFC.YNWA 2:1

17e minuut.
Calzolari met een snelle inworp. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Duinslaeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpacelli verovert de bal door een tackle van achteren. Palpacelli draait met de bal, schiet en ... Moncys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts met een sublieme pass. Hjorting rent richting de bal. Hjorting haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Maluśki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluśki geeft een lange en hoge pass. Hurduc rent richting de bal. Hurduc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LDU Quito - LFC.YNWA 2:2

32e minuut.
Umans passt de bal met de wreef. Daar is Maluśki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maluśki probeert naar een medespeler te passen. Hjorting bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjorting schiet op doel. Boleslav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Maluśki verovert de bal door een tackle van achteren. Maluśki geeft een hoge lob. Hjorting rent richting de bal. Hjorting schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Martínez passt de bal met de wreef. Smolarski geeft een lange en hoge pass. Palpacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpacelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - LFC.YNWA 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDU Quito 63%, LFC.YNWA 37%.
LDU Quito - LFC.YNWA 3:2

49e minuut.
Maluśki passt de bal zonder na te denken. Delen heeft problemen om de bal te vangen. Delen geeft een hoge lob. Hjorting bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjorting schiet op doel. Boleslav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Briët passt de bal zonder na te denken. Hjorting bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluśki rent richting de bal. Maluśki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Umans geeft de bal voor. Briët rent richting de bal. Briët probeert naar een medespeler te passen. Maluśki is nu in balbezit. Maluśki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LDU Quito - LFC.YNWA 3:3

78e minuut.
Hurduc onderschept slim de pass. Maluśki rent richting de bal. Maluśki met een sublieme pass. Daar is Hjorting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hjorting haalt uit met een fantastische trap. Boleslav bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDU Quito 67%, LFC.YNWA 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LDU Quito - LFC.YNWA 3:3