Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC.YNWA LDU Quito
Magician Tactiek Gruuu
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 32
goed Schieten zwak
redelijk Passen matig
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Alptekin probeert naar een medespeler te passen. Smolarski is nu in balbezit. Maluśki begaat een overtreding. Maluśki krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Klungelig pakt Briët de bal. Briët passt de bal in één keer door. Schaap heeft problemen om de bal te vangen. Palpacelli is nu in balbezit. Palpacelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Boleslav trapt de bal weg van het doel. Alptekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptekin geeft de bal voor. Maluśki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluśki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC.YNWA - LDU Quito 1:0

25e minuut.
Alptekin verovert de bal door een tackle van achteren. Alptekin passt de bal in één keer door. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Alptekin probeert naar een medespeler te passen. Maluśki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzón begaat een overtreding. Maluśki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alptekin komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc draait met de bal, schiet en ... Boleslav bokst de bal weg.

30e minuut.
Boleslav trapt de bal weg. Alptekin kopt de bal weg. Calzolari bereikt de bal nog maar net als eerste. Briët onderschept slim de pass. Briët geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Boleslav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maluśki is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

39e minuut.
De Ketelaere met een sublieme pass. Calzolari heeft problemen om de bal te vangen. Alptekin speelt de bal door. Maluśki is nu in balbezit. Maluśki haalt uit met een fantastische trap. Boleslav bokst de bal weg. Hurduc rent richting de bal. Zhengqi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hurduc moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hurduc kan niet meer verder spelen. de Cleene komt het veld opgelopen. Alptekin neemt de penalty, wat een uithaal! Boleslav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC.YNWA - LDU Quito 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC.YNWA 34%, LDU Quito 66%.
LFC.YNWA - LDU Quito 2:0

47e minuut.
Kondoszek geeft een hoge lob. Inworp. Briët met een snelle inworp. Alptekin rent richting de bal. Alptekin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boleslav trapt de bal weg. Lenaerts kopt de bal weg. de Cleene rent richting de bal. de Cleene haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC.YNWA - LDU Quito 3:0

50e minuut.
Lenaerts passt de bal met de wreef. Briët probeert naar een medespeler te passen. Salame bereikt de bal nog maar net als eerste. de Cleene onderschept slim de pass. de Cleene geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Lenaerts geeft de bal voor. de Cleene bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptekin is nu in balbezit. Maluśki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluśki haalt uit met een fantastische trap. Boleslav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Van Himst rent richting de bal. Van Himst geeft een hoge lob. de Cleene rent richting de bal. de Cleene geeft een lange en hoge pass. Maluśki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Alptekin verovert de bal door een tackle van achteren. Alptekin geeft de bal voor. Klungelig pakt de Cleene de bal. de Cleene schiet op doel. Salame probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De Ketelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ketelaere met een sublieme pass. Alptekin probeert naar een medespeler te passen. Maluśki rent richting de bal. Maluśki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lenaerts onderschept slim de pass. Lenaerts geeft de bal voor. Briët kopt de bal weg. Alptekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptekin haalt uit met een fantastische trap. Boleslav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC.YNWA 39%, LDU Quito 61%.
LFC.YNWA - LDU Quito 3:0