Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-05 18:26
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: House of Cockburn
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4819
Cockburn Raiders matuzici
wieners Tactiek pobjeda
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
54.2 gemiddelde waardering 41.3
very good Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Duvarcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Luuka speelt de bal door. Reiman is nu in balbezit. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Šinkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - matuzici 1:0

2e minuut.
Klungelig pakt Benkowski de bal. Benkowski met een sublieme pass. Nemanjić is nu in balbezit. Yedier onderschept slim de pass. Yedier geeft de bal voor. Šinkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Inworp. Kaldmäe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Luuka geeft een lange en hoge pass. Reiman krijgt zijn hoofd ertegen. Šinkić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Mihkelson geeft een lange en hoge pass. Reiman kopt de bal weg. Daar is Kishna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Šinkić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Reiman heeft problemen om de bal te vangen. Kulić rent richting de bal. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - matuzici 2:0

12e minuut.
Kaldmäe met de inworp. Luuka is nu in balbezit. Luuka probeert naar een medespeler te passen. Kaldmäe is nu in balbezit. Kaldmäe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Luuka probeert naar een medespeler te passen. Kaldmäe is nu in balbezit. Kaldmäe geeft een lange en hoge pass. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Yedier kan de bal niet met de borst controleren. Yedier probeert naar een medespeler te passen. Mihkelson is nu in balbezit. Benkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Benkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier geeft de bal voor. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Reiman is nu in balbezit. Reiman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Siwek verovert de bal door een tackle van achteren. Kaldmäe is nu in balbezit. Łaszczewski begaat een overtreding. Łaszczewski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Däuber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Däuber. Däuber krijgt een gele kaart. Reiman raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kaldmäe neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Duvarcıoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - matuzici 3:0

35e minuut.
Luuka onderschept slim de pass. Luuka passt de bal zonder na te denken. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu schiet op doel. Šinkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - matuzici 4:0

41e minuut.
Klungelig pakt Areias de bal. Luuka probeert naar een medespeler te passen. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu schiet op doel. Šinkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Pukanić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaldmäe met een snelle inworp. Daar is Luuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luuka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 36%, matuzici 64%.
Cockburn Raiders - matuzici 4:0

54e minuut.
Luuka heeft problemen om de bal te vangen. Luuka geeft een hoge lob. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Šinkić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Zolowski geeft een hoge lob. Reiman kan de bal niet met de borst controleren. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu schiet op doel. Däuber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - matuzici 5:0

62e minuut.
Prieto geeft een lange en hoge pass. Luuka kopt de bal weg. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman onderschept slim de pass. Reiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - matuzici 6:0

69e minuut.
Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Šinkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - matuzici 7:0

71e minuut.
Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reiman de bal. Reiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - matuzici 8:0

74e minuut.
Šinkić met een harde bal richting middenveld. Yedier rent richting de bal. Kishna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kishna krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Däuber heeft problemen om de bal te vangen. Reiman rent richting de bal. Reiman passt de bal met de wreef. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Kulić geeft een hoge lob. Nemanjić rent richting de bal. Zolowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zolowski krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Łaszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldmäe verovert de bal door een tackle van achteren. Kaldmäe geeft de bal voor. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 30%, matuzici 70%.
Cockburn Raiders - matuzici 8:0