Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-23 18:27
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: matuzici Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5396
matuzici Cockburn Raiders
pobjeda Tactiek wieners
41% Balbezit 59%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
41.3 gemiddelde waardering 51
good Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Nemanjić rent richting de bal. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák geeft een hoge lob. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Yedier passt de bal zonder na te denken. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kulić de bal onder controle te krijgen. Đenović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Cockburn Raiders 0:1

9e minuut.
Kaldmäe probeert naar een medespeler te passen. Reiman is nu in balbezit. Däuber maakt een afschuwelijke overtreding. Reiman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duvarcıoğlu wilt de vrije trap nemen. Đenović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Cockburn Raiders 0:2

15e minuut.
Kulić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Siwek kopt de bal weg. Kaldmäe rent richting de bal. Daar is Kaldmäe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Cockburn Raiders 0:3

33e minuut.
Yedier probeert naar een medespeler te passen. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák passt de bal zonder na te denken. Reiman heeft problemen om de bal te vangen. Reiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Däuber kopt de bal weg. Kishna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duvarcıoğlu met een sublieme pass. Reiman is nu in balbezit. Reiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matuzici 58%, Cockburn Raiders 42%.
matuzici - Cockburn Raiders 0:3

47e minuut.
Nemanjić met een snelle inworp. Kishna is nu in balbezit. Kishna speelt de bal door. Nemanjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemanjić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kishna geeft een lange en hoge pass. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson geeft een lange en hoge pass. Kaldmäe heeft problemen om de bal te vangen. Łaszczewski geeft een lange en hoge pass. Naruszewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Klungelig pakt Edmond de bal. Edmond geeft de bal voor. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Jaroščák onderschept slim de pass. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap. Đenović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Duvarcıoğlu met een sublieme pass. Daar is Yedier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prieto begaat een overtreding. Prieto krijgt een gele kaart. Yedier raakt geblesseerd tijdens het duel. Yedier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Yedier geeft de bal voor. Jaroščák rent richting de bal. Däuber legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaroščák raakt geblesseerd tijdens het duel. Reiman legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Cockburn Raiders 0:4

66e minuut.
Areias controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Duvarcıoğlu neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Kulić de bal. Jaroščák is nu in balbezit. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Duvarcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Reiman kopt de bal weg. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák draait met de bal, schiet en ... Đenović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reiman rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Cockburn Raiders 0:5

89e minuut.
Mihkelson heeft problemen om de bal te vangen. Kishna probeert naar een medespeler te passen. Nemanjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemanjić geeft een lange en hoge pass. Areias springt en kopt de bal. Naruszewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borisson rent richting de bal. Borisson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Cockburn Raiders 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matuzici 60%, Cockburn Raiders 40%.
matuzici - Cockburn Raiders 1:5