Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-12 18:28
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: matuzici Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2184
matuzici LFC.YNWA
pobjeda Tactiek Magician
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 35.6
solide Schieten redelijk
goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Borisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaap verovert de bal door een tackle van achteren. Areias onderschept slim de pass. Areias haalt uit met een fantastische trap. Vanheusden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - LFC.YNWA 1:0

3e minuut.
Areias verovert de bal door een tackle van achteren. Benkowski is nu in balbezit. Areias rent richting de bal. Benkowski rent richting de bal. Benkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Vanheusden neemt vlug de vrije trap. Maluśki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Däuber de bal onder controle te krijgen. Hjorting is nu in balbezit. Hjorting draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Umans met een snelle inworp. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemanjić maakt een afschuwelijke overtreding. Nemanjić krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Nemanjić rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nemanjić met de inworp. Benkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Maluśki rent richting de bal. Prieto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maluśki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lenaerts zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hjorting probeert de bal met de borst te controleren. Hjorting passt de bal in één keer door. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc draait met de bal, schiet en ... Šinkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulić geeft een hoge lob. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nemanjić. Nemanjić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

28e minuut.
Borisson kopt de bal weg. De Ketelaere rent richting de bal. Areias maakt een afschuwelijke overtreding. Areias is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Prieto met een sublieme pass. Briët bereikt de bal nog maar net als eerste. Briët passt de bal in één keer door. Hjorting is nu in balbezit. Hjorting schiet op doel. Šinkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Pukanić geeft de bal voor. Borisson kopt de bal weg. Lenaerts probeert de bal aan de voet te houden. Benkowski rent richting de bal. Benkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - LFC.YNWA 2:0

44e minuut.
Borisson verovert de bal door een tackle van achteren. De Waal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borisson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łaszczewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lenaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matuzici 40%, LFC.YNWA 60%.
matuzici - LFC.YNWA 2:0

48e minuut.
Šinkić trapt de bal weg van het doel. Benkowski kopt de bal weg. Daar is Prieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurduc rent richting de bal. Hurduc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hjorting bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjorting draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - LFC.YNWA 2:1

83e minuut.
Schaap geeft een hoge lob. Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc haalt uit met een fantastische trap. Šinkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
matuzici - LFC.YNWA 2:2

88e minuut.
Schaap geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hurduc stond buitenspel. Prieto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Benkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Maluśki heeft problemen om de bal te vangen. Kishna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishna geeft de bal voor. Benkowski is nu in balbezit. Benkowski haalt uit met een fantastische trap. Vanheusden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Schaap de bal onder controle te krijgen. Borisson rent richting de bal. Borisson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - LFC.YNWA 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matuzici 52%, LFC.YNWA 48%.
matuzici - LFC.YNWA 3:2