Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC.YNWA matuzici
Magician Tactiek pobjeda
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.6 gemiddelde waardering 41.5
redelijk Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łaszczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maluśki rent richting de bal. Maluśki haalt uit met een fantastische trap. Đenović probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Đenović trapt de bal weg. Łaszczewski kopt de bal weg. Daar is Schaap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Areias bereikt de bal nog maar net als eerste. Areias schiet op doel. Vanheusden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vanheusden probeert naar een medespeler te passen. Kishna kopt de bal weg. Klungelig pakt Łaszczewski de bal. Łaszczewski geeft een hoge lob. Borisson is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Alptekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptekin passt de bal in één keer door. Maluśki rent richting de bal. Maluśki haalt uit met een fantastische trap. Đenović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC.YNWA - matuzici 1:0

16e minuut.
Łaszczewski is nu in balbezit. Briët verovert de bal door een tackle van achteren. Briët passt de bal zonder na te denken. Alptekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptekin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Lenaerts met de inworp. Alptekin rent richting de bal. Alptekin passt de bal zonder na te denken. Maluśki rent richting de bal. Maluśki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC.YNWA - matuzici 2:0

27e minuut.
Briët met een sublieme pass. Daar is Alptekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alptekin passt de bal met de wreef. Hurduc rent richting de bal. Hurduc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC.YNWA 40%, matuzici 60%.
LFC.YNWA - matuzici 2:0

51e minuut.
De Ketelaere met een sublieme pass. Nemanjić is nu in balbezit. Lenaerts maakt een afschuwelijke overtreding. Lenaerts krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Prieto verovert de bal door een tackle van achteren. Prieto geeft een hoge lob. Benkowski is nu in balbezit. Areias is nu in balbezit. Areias schiet op doel. Vanheusden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benkowski rent richting de bal. Benkowski schiet op doel. Vanheusden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC.YNWA - matuzici 2:1

75e minuut.
Briët rent richting de bal. Briët geeft de bal voor. Alptekin is nu in balbezit. Alptekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC.YNWA - matuzici 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC.YNWA 57%, matuzici 43%.
LFC.YNWA - matuzici 3:1