Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-12 18:28
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: Underworld
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8047
Underworld Knights FC LDU Quito
451 Tactiek Gruuu
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 30.4
good Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen poor


2e minuut.
Lichodziejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Lichodziejewski probeert naar een medespeler te passen. Mdledle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rzepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzepka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gniazdowski met een sublieme pass. Mule bereikt de bal nog maar net als eerste. Mule probeert naar een medespeler te passen. Rzepka rent richting de bal. Rzepka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Smolarski rent richting de bal. Smolarski geeft een lange en hoge pass. Daar is Budka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palpacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpacelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Mdledle passt de bal in één keer door. Mule rent richting de bal. Mule met een sublieme pass. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka draait met de bal, schiet en ... Boleslav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ðức Hải kopt de bal weg. Pinzón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rzepka rent richting de bal. Rzepka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - LDU Quito 1:0

32e minuut.
Budka verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Hải is nu in balbezit. Ðức Hải speelt de bal door. Rzepka rent richting de bal. Rzepka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mule probeert naar een medespeler te passen. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski passt de bal zonder na te denken. Mdledle geeft een lange en hoge pass. Rzepka is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 28%, LDU Quito 72%.
Underworld Knights FC - LDU Quito 1:0

51e minuut.
Gniazdowski passt de bal zonder na te denken. Smolarski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gniazdowski. Gniazdowski krijgt een gele kaart. Smolarski raakt geblesseerd tijdens het duel. Salame zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palpacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpacelli draait met de bal, schiet en ... Shtrauber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mdledle probeert naar een medespeler te passen. Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski passt de bal in één keer door. Rzepka rent richting de bal. Rzepka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ðức Hải rent richting de bal. Calzolari begaat een overtreding. Calzolari krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 31%, LDU Quito 69%.
Underworld Knights FC - LDU Quito 1:0