Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-16 18:28
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: LDU Quito Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2457
LDU Quito Underworld Knights FC
Gruuu Tactiek 451
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.2 gemiddelde waardering 43.7
weak Schieten solid
average Passen good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Lichodziejewski rent richting de bal. Lichodziejewski geeft de bal voor. De la Rosa speelt de bal door. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka draait met de bal, schiet en ... Boleslav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Ðức Hải zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski geeft de bal voor. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lahaye kopt de bal weg. Pinzón heeft problemen om de bal te vangen. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Underworld Knights FC 0:1

7e minuut.
Palpacelli speelt de bal door. Daar is Rzepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palpacelli rent richting de bal. Rzepka onderschept slim de pass. Rzepka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boleslav met een harde bal richting middenveld. Gniazdowski rent richting de bal. Palpacelli verovert de bal door een tackle van achteren. Palpacelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
De la Rosa rent richting de bal. Lahaye onderschept slim de pass. Lahaye probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rzepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzepka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Boleslav probeert naar een medespeler te passen. Godzina is nu in balbezit. Godzina passt de bal in één keer door. Rzepka rent richting de bal. Rzepka draait met de bal, schiet en ... Paal!

32e minuut.
Lahaye speelt de bal door. Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez begaat een overtreding. Martínez krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Lutuc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Budka de bal. Palpacelli rent richting de bal. Palpacelli schiet op doel. Shtrauber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Godzina passt de bal met de wreef. Rzepka rent richting de bal. Rzepka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kondoszek de bal onder controle te krijgen. Boleslav werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Underworld Knights FC 0:2

45e minuut.
Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski geeft de bal voor. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepka haalt uit met een fantastische trap. Boleslav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Underworld Knights FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDU Quito 76%, Underworld Knights FC 24%.
LDU Quito - Underworld Knights FC 0:3

58e minuut.
Ðức Hải speelt de bal door. Lahaye geeft een hoge lob. Kondoszek heeft problemen om de bal te vangen. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải probeert naar een medespeler te passen. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka draait met de bal, schiet en ... Boleslav probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Underworld Knights FC 0:4

62e minuut.
Lichodziejewski geeft de bal voor. Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rzepka de bal. Rzepka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Lichodziejewski is nu in balbezit. Mule onderschept slim de pass. Mule geeft een hoge lob. Rzepka springt en kopt de bal. Boleslav probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Mule passt de bal met de wreef. Gniazdowski probeert naar een medespeler te passen. Rzepka rent richting de bal. Rzepka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Underworld Knights FC 0:5

84e minuut.
Martínez passt de bal zonder na te denken. Mule rent richting de bal. Mule geeft de bal voor. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepka draait met de bal, schiet en ... Boleslav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Gniazdowski speelt de bal door. Ðức Hải probeert naar een medespeler te passen. Kondoszek is nu in balbezit. Rzepka verovert de bal door een tackle van achteren. Rzepka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Underworld Knights FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDU Quito 73%, Underworld Knights FC 27%.
LDU Quito - Underworld Knights FC 0:6