Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tequendama F.C. Cockburn Raiders
fusa Tactiek wieners
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
40.5 gemiddelde waardering 47.7
adequate Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Inworp. Yedier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luuka probeert naar een medespeler te passen. Jaroščák is nu in balbezit. Jaroščák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Yedier verovert de bal door een tackle van achteren. Yedier geeft een lange en hoge pass. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák schiet op doel. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Cockburn Raiders 0:1

11e minuut.
Buntfuß passt de bal met de wreef. Calderón is nu in balbezit. Met opzet legt Zolowski zijn tegenspeler op de grond. Zolowski krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Maliszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Segura de bal. Dracena onderschept slim de pass. Dracena haalt uit met een fantastische trap. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Cockburn Raiders 0:2

14e minuut.
Dracena geeft een lange en hoge pass. Jaroščák kopt de bal weg. Cano heeft problemen om de bal te vangen. Dracena is nu in balbezit. Dracena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Cockburn Raiders 0:3

15e minuut.
Calderón rent richting de bal. Luuka probeert naar een medespeler te passen. Jaroščák is nu in balbezit. Jaroščák draait met de bal, schiet en ... Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Cockburn Raiders 0:4

16e minuut.
Clemens probeert naar een medespeler te passen. Segura speelt de bal door. Infante is nu in balbezit. Kaldmäe verovert de bal door een tackle van achteren. Kaldmäe geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Panke bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Clemens heeft problemen om de bal te vangen. Cano rent richting de bal. Jaroščák verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Clemens de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Cockburn Raiders 0:5

23e minuut.
Luuka passt de bal zonder na te denken. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier met een sublieme pass. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Luuka geeft de bal voor. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák passt de bal met de wreef. Dracena rent richting de bal. Dracena haalt uit met een fantastische trap. Panke bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaldmäe geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jaroščák springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Cockburn Raiders 0:6

34e minuut.
Tanoi rent richting de bal. Mihkelson verovert de bal door een tackle van achteren. Mihkelson probeert naar een medespeler te passen. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier met een sublieme pass. Jaroščák is nu in balbezit. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Cockburn Raiders 0:7

45e minuut.
Klungelig pakt Yedier de bal. Yedier passt de bal met de wreef. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák draait met de bal, schiet en ... Clemens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Cockburn Raiders 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 66%, Cockburn Raiders 34%.
Tequendama F.C. - Cockburn Raiders 0:8

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Kaarde de bal onder controle te krijgen. Kaldmäe rent richting de bal. Kaldmäe met een sublieme pass. Dracena is nu in balbezit. Dracena schiet op doel. Panke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Cockburn Raiders 0:9

58e minuut.
Maliszewski onderschept slim de pass. Luuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap. Panke bokst de bal weg. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena draait met de bal, schiet en ... Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Calderón kopt de bal weg. Yedier geeft een hoge lob. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák draait met de bal, schiet en ... Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Cockburn Raiders 0:10

68e minuut.
Clemens rent richting de bal. Dracena onderschept slim de pass. Dracena passt de bal met de wreef. Jaroščák is nu in balbezit. Jaroščák schiet op doel. Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panke probeert naar een medespeler te passen. Kaldmäe kopt de bal weg. Maliszewski kan de bal niet met de borst controleren. Dracena rent richting de bal. Dracena draait met de bal, schiet en ... Panke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Zolowski rent richting de bal. Tanoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zolowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Edmond met een snel genomen vrije trap. Daar is Clemens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroščák is nu in balbezit. Jaroščák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Cockburn Raiders 0:11

80e minuut.
Kaldmäe is nu in balbezit. Kaldmäe probeert naar een medespeler te passen. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák draait met de bal, schiet en ... Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - Cockburn Raiders 0:12

84e minuut.
Kaldmäe kopt de bal weg. Kaarde heeft problemen om de bal te vangen. Dracena rent richting de bal. Dracena haalt uit met een fantastische trap. Jaroščák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Panke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Maliszewski kopt de bal weg. Buntfuß met een sublieme pass. Thuận Thành probeert naar een medespeler te passen. Zolowski probeert de bal met de borst te controleren. Zolowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 61%, Cockburn Raiders 39%.
Tequendama F.C. - Cockburn Raiders 0:12