Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-16 18:28
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: House of Cockburn
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10457
Cockburn Raiders Tequendama F.C.
wieners Tactiek Defensiva
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
51 gemiddelde waardering 42.6
solid Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier geeft de bal voor. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Tequendama F.C. 1:0

6e minuut.
Infante is nu in balbezit. Duvarcıoğlu onderschept slim de pass. Duvarcıoğlu met een sublieme pass. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Reiman is nu in balbezit. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel. Panke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Tequendama F.C. 2:0

12e minuut.
Kaldmäe passt de bal met de wreef. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman passt de bal in één keer door. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Yedier geeft de bal voor. Jaroščák rent richting de bal. Vânătoru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaroščák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reiman zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Tequendama F.C. 3:0

19e minuut.
Jaroščák is nu in balbezit. Segura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaroščák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yedier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Reiman krijgt zijn hoofd ertegen. Panke bokst de bal weg.

28e minuut.
Duvarcıoğlu met een sublieme pass. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman passt de bal met de wreef. Jaroščák is nu in balbezit. Jaroščák schiet op doel. Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Tequendama F.C. 4:0

29e minuut.
Zolowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saviauk komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Daar is Yedier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedier met een sublieme pass. Kaldmäe rent richting de bal. Kaldmäe geeft de bal voor. Jaroščák krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Tequendama F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 34%, Tequendama F.C. 66%.
Cockburn Raiders - Tequendama F.C. 5:0

47e minuut.
Yedier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kahrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaldmäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldmäe geeft een lange en hoge pass. Reiman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Reiman kopt de bal weg. Jaroščák heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maliszewski. Maliszewski krijgt een gele kaart. Jaroščák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duvarcıoğlu wilt de vrije trap nemen. Panke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Segura geeft een hoge lob. Daar is Saviauk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe draait met de bal, schiet en ... Naruszewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu geeft de bal voor. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák schiet op doel. Panke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Buntfuß rent richting de bal. Buntfuß passt de bal met de wreef. Infante probeert naar een medespeler te passen. Kahrović rent richting de bal. Kahrović geeft een lange en hoge pass. Naruszewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 51%, Tequendama F.C. 49%.
Cockburn Raiders - Tequendama F.C. 5:0