Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-19 18:30
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: Underworld
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4957
Underworld Knights FC matuzici
451 Tactiek pobjeda
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 39.6
matig Schieten redelijk
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


25e minuut.
Gniazdowski speelt de bal door. Mule is nu in balbezit. Mule speelt de bal door. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - matuzici 1:0

30e minuut.
Lutuc probeert naar een medespeler te passen. Mule bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski schiet op doel. Šinkić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - matuzici 2:0

38e minuut.
Kishna passt de bal met de wreef. Łaszczewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nikita de bal. Areias bereikt de bal nog maar net als eerste. Areias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 38%, matuzici 62%.
Underworld Knights FC - matuzici 2:0

47e minuut.
Ðức Hải geeft de bal voor. Lahaye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lahaye passt de bal zonder na te denken. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lutuc verovert de bal door een tackle van achteren. Mule bereikt de bal nog maar net als eerste. Mule probeert naar een medespeler te passen. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski geeft de bal voor. Šinkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Mule passt de bal zonder na te denken. Kulić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepka schiet op doel. Šinkić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Lahaye speelt de bal door. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mule geeft een hoge lob. Daar is Rzepka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzepka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lutuc passt de bal in één keer door. Kishna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishna passt de bal in één keer door. Benkowski rent richting de bal. Benkowski draait met de bal, schiet en ... Shtrauber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 29%, matuzici 71%.
Underworld Knights FC - matuzici 2:0