Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-09 18:28
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: matuzici Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2680
matuzici Underworld Knights FC
pobjeda Tactiek 451
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
37.7 gemiddelde waardering 42.5
redelijk Schieten goed
goed Passen redelijk
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Areias verovert de bal door een tackle van achteren. Maniu verovert de bal door een tackle van achteren. Borisson verovert de bal door een tackle van achteren. Borisson haalt uit met een fantastische trap. Shtrauber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ðức Hải is nu in balbezit. Ðức Hải geeft de bal voor. Däuber kan de bal niet met de borst controleren. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka schiet op doel. Łaszczewski bokst de bal weg.

6e minuut.
Kovačić verovert de bal door een tackle van achteren. Kovačić geeft de bal voor. Kulić probeert de bal aan de voet te houden. Rzepka rent richting de bal. Rzepka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Underworld Knights FC 0:1

8e minuut.
Gniazdowski onderschept slim de pass. Däuber met een sublieme pass. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka schiet op doel. Łaszczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Underworld Knights FC 0:2

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Kulić de bal onder controle te krijgen. Däuber is nu in balbezit. Rzepka onderschept slim de pass. Rzepka draait met de bal, schiet en ... Łaszczewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Klungelig pakt Tasić de bal. Mule rent richting de bal. Mule passt de bal met de wreef. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka draait met de bal, schiet en ... Łaszczewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matuzici 71%, Underworld Knights FC 29%.
matuzici - Underworld Knights FC 0:2

47e minuut.
Lutuc met een snelle inworp. Mule rent richting de bal. Mule passt de bal in één keer door. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Borisson is nu in balbezit. Nikita bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisson onderschept slim de pass. Borisson schiet op doel. Shtrauber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

54e minuut.
Budka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski passt de bal met de wreef. Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tasić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulić controleert de bal met de borst. Rzepka is nu in balbezit. Rzepka schiet op doel. Łaszczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Underworld Knights FC 0:3

59e minuut.
Rzepka verovert de bal door een tackle van achteren. Rzepka passt de bal met de wreef. Ðức Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Hải schiet op doel. Rzepka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Däuber met een sublieme pass. Grzesiuk rent richting de bal. Grzesiuk probeert naar een medespeler te passen. Borisson rent richting de bal. Borisson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ačević rent richting de bal. Ačević geeft een lange en hoge pass. Budka is nu in balbezit. Borisson verovert de bal door een tackle van achteren. Borisson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - Underworld Knights FC 1:3

79e minuut.
Lutuc met een sublieme pass. Grzesiuk is nu in balbezit. Godzina probeert naar een medespeler te passen. Ðức Hải is nu in balbezit. Ðức Hải met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rzepka bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Godzina passt de bal zonder na te denken. Ðức Hải rent richting de bal. Kovačić begaat een overtreding. Kovačić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matuzici 62%, Underworld Knights FC 38%.
matuzici - Underworld Knights FC 1:3