Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-19 18:30
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: LDU Quito Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2894
LDU Quito Tequendama F.C.
Gruuu Tactiek fusa
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.9 gemiddelde waardering 41.1
weak Schieten very good
average Passen good
poor Verdedigen adequate


4e minuut.
De la Rosa speelt de bal door. Kaarde zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kondoszek controleert de bal met de borst. Tanoi is nu in balbezit. Tanoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gondwe rent richting de bal. Gondwe passt de bal zonder na te denken. Tanoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoi haalt uit met een fantastische trap. Boleslav probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Palpacelli is nu in balbezit. Kahrović verovert de bal door een tackle van achteren. Kahrović passt de bal zonder na te denken. Gondwe is nu in balbezit. Gondwe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tanoi heeft problemen om de bal te vangen. Tanoi probeert naar een medespeler te passen. Buntfuß is nu in balbezit. Daar is Buntfuß, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buntfuß geeft een hoge lob. Boleslav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Tequendama F.C. 0:1

32e minuut.
Boleslav met een harde bal richting middenveld. Kaarde kopt de bal weg. Gondwe rent richting de bal. Gondwe haalt uit met een fantastische trap. Lichodziejewski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gondwe verovert de bal door een tackle van achteren. Salame is nu in balbezit. Kahrović is nu in balbezit. Gondwe is nu in balbezit. Gondwe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Buntfuß geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salame de bal. Tanoi rent richting de bal. Tanoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Tequendama F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDU Quito 69%, Tequendama F.C. 31%.
LDU Quito - Tequendama F.C. 0:2

46e minuut.
Kaarde rent richting de bal. Kahrović is nu in balbezit. Kahrović met een sublieme pass. Klungelig pakt Tanoi de bal. Tanoi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gondwe rent richting de bal. Gondwe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kondoszek de bal. Tanoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Tequendama F.C. 0:3

64e minuut.
Calzolari met een snelle inworp. Martínez is nu in balbezit. Martínez passt de bal in één keer door. Palpacelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Palpacelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Tanoi geeft een hoge lob. Kahrović is nu in balbezit. Pinzón is nu in balbezit. Kahrović onderschept slim de pass. Kahrović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Boleslav trapt de bal weg van het doel. Kaarde kopt de bal weg. Kondoszek heeft problemen om de bal te vangen. Gondwe is nu in balbezit. Gondwe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Segura probeert de bal aan de voet te houden. Kahrović probeert naar een medespeler te passen. Calderón rent richting de bal. Calderón geeft een lange en hoge pass. Tanoi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - Tequendama F.C. 0:4

72e minuut.
Daar is Tanoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondoszek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tanoi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tanoi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Boleslav probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tanoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Inworp. Clemens komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Tanoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzón is nu in balbezit. Pinzón passt de bal zonder na te denken. Tanoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDU Quito 58%, Tequendama F.C. 42%.
LDU Quito - Tequendama F.C. 0:4