Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LFC.YNWA Cockburn Raiders
Magician Tactiek wieners
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 54.8
matig Schieten solide
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Maluśki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroščák speelt de bal door. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ... Vanheusden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Briët rent richting de bal. Yedier onderschept slim de pass. Yedier probeert naar een medespeler te passen. Reiman rent richting de bal. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Vanheusden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Lenaerts met een sublieme pass. Umans rent richting de bal. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LFC.YNWA - Cockburn Raiders 0:1

29e minuut.
Luuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Luuka geeft een lange en hoge pass. Lenaerts heeft problemen om de bal te vangen. Reiman is nu in balbezit. Reiman draait met de bal, schiet en ... Vanheusden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC.YNWA - Cockburn Raiders 0:2

31e minuut.
Kaldmäe onderschept slim de pass. Schaap rent richting de bal. Kaldmäe verovert de bal door een tackle van achteren. Kaldmäe geeft een hoge lob. Jaroščák krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kaldmäe rent richting de bal. Kaldmäe geeft een lange en hoge pass. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák draait met de bal, schiet en ... Van Himst probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman is nu in balbezit. Jaroščák rent richting de bal. Reiman is nu in balbezit. Reiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lenaerts is nu in balbezit. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman geeft een hoge lob. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC.YNWA 72%, Cockburn Raiders 28%.
LFC.YNWA - Cockburn Raiders 0:2

59e minuut.
Luuka onderschept slim de pass. Luuka passt de bal in één keer door. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel. Vanheusden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Reiman is nu in balbezit. Jaroščák rent richting de bal. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kaldmäe geeft de bal voor. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaap legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaroščák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaroščák neemt de penalty, wat een uithaal! Vanheusden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Vanheusden trapt de bal weg. Yedier rent richting de bal. Yedier geeft een hoge lob. Jaroščák is nu in balbezit. Jaroščák schiet op doel. De bal raakt de paal. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Briët zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alptekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptekin geeft een lange en hoge pass. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De Ketelaere heeft problemen om de bal te vangen. Jaroščák rent richting de bal. De Ketelaere rent richting de bal. Jaroščák verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroščák draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Reiman rent richting de bal. Reiman draait met de bal, schiet en ... Vanheusden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LFC.YNWA - Cockburn Raiders 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LFC.YNWA 75%, Cockburn Raiders 25%.
LFC.YNWA - Cockburn Raiders 0:3