Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-09 18:28
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: House of Cockburn
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8447
Cockburn Raiders LFC.YNWA
wieners Tactiek Magician
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 39.9
solid Schieten adequate
good Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Yedier met de inworp. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu geeft de bal voor. Reiman maakt een snoekduik en kopt de bal. Vanheusden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - LFC.YNWA 1:0

4e minuut.
Alptekin probeert naar een medespeler te passen. Umans heeft problemen om de bal te vangen. Van Himst rent richting de bal. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De Waal geeft de bal voor. Alptekin rent richting de bal. Alptekin passt de bal in één keer door. Hurduc rent richting de bal. Hurduc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kaldmäe met een sublieme pass. Daar is Reiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umans bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kaldmäe speelt de bal door. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman geeft de bal voor. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Yedier rent richting de bal. Yedier geeft een lange en hoge pass. Reiman is nu in balbezit. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - LFC.YNWA 2:0

42e minuut.
Siwek geeft een lange en hoge pass. Reiman kopt de bal weg. Jaroščák probeert de bal aan de voet te houden. Reiman rent richting de bal. Reiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 34%, LFC.YNWA 66%.
Cockburn Raiders - LFC.YNWA 2:0

53e minuut.
Duvarcıoğlu geeft de bal voor. Jaroščák kopt de bal weg. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ... Vanheusden maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Inworp. Yedier met een snelle inworp. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu geeft de bal voor. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jaroščák krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Reiman de bal. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - LFC.YNWA 3:0

65e minuut.
Umans geeft de bal voor. Yedier kopt de bal weg. Kaldmäe heeft problemen om de bal te vangen. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yedier onderschept slim de pass. Yedier geeft een hoge lob. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel. Vanheusden probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

77e minuut.
Duvarcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yedier is nu in balbezit. Yedier geeft een lange en hoge pass. Reiman is nu in balbezit. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Duvarcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Umans onderschept slim de pass. Jaroščák verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Duvarcıoğlu rent richting de bal. Maluśki is nu in balbezit. Alptekin met een sublieme pass. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc schiet op doel. Naruszewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 36%, LFC.YNWA 64%.
Cockburn Raiders - LFC.YNWA 3:0