Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tequendama F.C. LFC.YNWA
fusa Tactiek Magician
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 38.9
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
De Ketelaere controleert de bal met de borst. Tanoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoi passt de bal zonder na te denken. Gondwe rent richting de bal. Gondwe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Umans kopt de bal weg. Buntfuß probeert de bal met de borst te controleren. Lenaerts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lenaerts krijgt een gele kaart.

4e minuut.
De Waal geeft een hoge lob. Maluśki probeert de bal met de borst te controleren. Kahrović rent richting de bal. Maluśki verovert de bal door een tackle van achteren. Maluśki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
De Ketelaere onderschept slim de pass. De Ketelaere geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Segura de bal onder controle te krijgen. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Alptekin met een sublieme pass. Maluśki controleert de bal met de borst. Infante rent richting de bal. Maluśki onderschept slim de pass. Maluśki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Vanheusden met een harde bal richting middenveld. Calderón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe draait met de bal, schiet en ... Vanheusden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Segura geeft de bal voor. Van Himst bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe verovert de bal door een tackle van achteren. Tanoi rent richting de bal. Tanoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanheusden trapt de bal weg. Calderón kopt de bal weg. Gondwe rent richting de bal. Gondwe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Segura kopt de bal weg. De Ketelaere heeft problemen om de bal te vangen. Kahrović speelt de bal door. Klungelig pakt Gondwe de bal. Gondwe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Tanoi is nu in balbezit. Tanoi geeft de bal voor. Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe draait met de bal, schiet en ... Vanheusden werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Tanoi de bal. Tanoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - LFC.YNWA 1:0

41e minuut.
Maliszewski heeft problemen om de bal te vangen. Maluśki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluśki rent richting de bal. Maluśki schiet op doel. Panke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Tanoi passt de bal met de wreef. Buntfuß is nu in balbezit. Buntfuß geeft een lange en hoge pass. Umans probeert de bal aan de voet te houden. Tanoi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 38%, LFC.YNWA 62%.
Tequendama F.C. - LFC.YNWA 1:0

47e minuut.
Buntfuß met de inworp. Infante is nu in balbezit. Kahrović geeft een lange en hoge pass. Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondwe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Briët geeft een hoge lob. Clemens probeert de bal aan de voet te houden. Maluśki kopt de bal weg. Hurduc heeft problemen om de bal te vangen. Hurduc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Briët rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calderón. Briët is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Ketelaere zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Clemens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maluśki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maluśki schiet op doel. Panke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tequendama F.C. - LFC.YNWA 1:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briët met een snelle inworp. Alptekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptekin geeft een hoge lob. Hurduc krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tequendama F.C. - LFC.YNWA 1:2

67e minuut.
Kahrović met een sublieme pass. Gondwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahrović heeft problemen om de bal te vangen. Gondwe rent richting de bal. Gondwe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De Ketelaere is nu in balbezit. Tanoi verovert de bal door een tackle van achteren. Van Himst rent richting de bal. Tanoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kahrović met een sublieme pass. Klungelig pakt Gondwe de bal. Gondwe passt de bal in één keer door. Tanoi rent richting de bal. Tanoi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Vanheusden trapt de bal weg. Alptekin kopt de bal weg. Daar is Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurduc is nu in balbezit. Hurduc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tequendama F.C. 35%, LFC.YNWA 65%.
Tequendama F.C. - LFC.YNWA 1:2