Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-26 18:27
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: matuzici Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2486
matuzici LDU Quito
pobjeda Tactiek Gruuu
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 29
good Schieten poor
adequate Passen average
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Pinzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Benkowski passt de bal in één keer door. Borisson is nu in balbezit. Borisson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lichodziejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borisson verovert de bal door een tackle van achteren. Borisson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Smolarski is nu in balbezit. Areias verovert de bal door een tackle van achteren. Borisson rent richting de bal. Borisson schiet op doel. Areias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Lichodziejewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cyganek komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Martínez rent richting de bal. Benkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Benkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Areias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Areias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - LDU Quito 1:0

35e minuut.
Ačević rent richting de bal. Ačević geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Borisson de bal onder controle te krijgen. Areias bereikt de bal nog maar net als eerste. Areias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matuzici 39%, LDU Quito 61%.
matuzici - LDU Quito 1:0

47e minuut.
Smolarski passt de bal met de wreef. Grzesiuk rent richting de bal. De la Rosa maakt een afschuwelijke overtreding. De la Rosa krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Pinzón kopt de bal weg. Kovačić geeft een lange en hoge pass. Salame is nu in balbezit. Borisson onderschept slim de pass. Borisson draait met de bal, schiet en ... Boleslav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
matuzici - LDU Quito 2:0

81e minuut.
Kovačić passt de bal met de wreef. Ačević is nu in balbezit. Ačević geeft een lange en hoge pass. Benkowski rent richting de bal. Benkowski draait met de bal, schiet en ... Boleslav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Pinzón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ačević met een snelle inworp. Benkowski is nu in balbezit. Benkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: matuzici 32%, LDU Quito 68%.
matuzici - LDU Quito 2:0