Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-02 18:27
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: LDU Quito Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2083
LDU Quito matuzici
Gruuu Tactiek pobjeda
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.1 gemiddelde waardering 39.5
zwak Schieten goed
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Borisson passt de bal in één keer door. Daar is Salame, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Areias rent richting de bal. Areias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - matuzici 0:1

21e minuut.
Kovačić passt de bal met de wreef. Grzesiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De la Rosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De la Rosa krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ačević is nu in balbezit. Ačević passt de bal zonder na te denken. Grzesiuk probeert naar een medespeler te passen. Borisson is nu in balbezit. Borisson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Boleslav met een harde bal richting middenveld. Kovačić is nu in balbezit. Kovačić geeft een lange en hoge pass. Borisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ačević geeft een lange en hoge pass. Borisson kan de bal niet met de borst controleren. Salame is nu in balbezit. Borisson onderschept slim de pass. Borisson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kovačić speelt de bal door. Grzesiuk is nu in balbezit. Grzesiuk probeert naar een medespeler te passen. Borisson is nu in balbezit. Borisson schiet op doel. Boleslav kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDU Quito 62%, matuzici 38%.
LDU Quito - matuzici 0:1

51e minuut.
Grzesiuk geeft een hoge lob. Benkowski kopt de bal weg. Daar is Pinzón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Areias bereikt de bal nog maar net als eerste. Areias haalt uit met een fantastische trap. Boleslav verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Grzesiuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šiljeković rent richting de bal. Palpacelli begaat een overtreding. Palpacelli krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Šiljeković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šiljeković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kondoszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Borisson schiet op doel. Boleslav maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDU Quito - matuzici 0:2

77e minuut.
Grzesiuk geeft een hoge lob. Smolarski heeft problemen om de bal te vangen. Grzesiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Grzesiuk geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Kulić geeft de bal voor. Areias kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinzón de bal. Benkowski is nu in balbezit. Benkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDU Quito 67%, matuzici 33%.
LDU Quito - matuzici 0:2