Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-26 18:27
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: House of Cockburn
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 5965
Cockburn Raiders Underworld Knights FC
wieners Tactiek 451
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 55.3
goed Schieten solide
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Lutuc heeft problemen om de bal te vangen. Reiman is nu in balbezit. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Underworld Knights FC 1:0

6e minuut.
Fregoso geeft een lange en hoge pass. Edmond bereikt de bal nog maar net als eerste. Magiun onderschept slim de pass. Magiun haalt uit met een fantastische trap. Naruszewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cockburn Raiders - Underworld Knights FC 1:1

10e minuut.
Yedier met een sublieme pass. Kaldmäe is nu in balbezit. Kaldmäe speelt de bal door. Jaroščák is nu in balbezit. Jaroščák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Underworld Knights FC 2:1

12e minuut.
Lahaye geeft de bal voor. Nađ met een sublieme pass. Mdledle heeft problemen om de bal te vangen. Mdledle geeft de bal voor. Magiun krijgt zijn hoofd ertegen. Naruszewicz bokst de bal weg.

14e minuut.
Hoàng Tân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Tân passt de bal met de wreef. Nađ rent richting de bal. Nađ geeft een hoge lob. Magiun maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jaroščák kopt de bal weg. Klungelig pakt Yedier de bal. Nađ maakt een afschuwelijke overtreding. Nađ krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Magiun verovert de bal door een tackle van achteren. Magiun passt de bal zonder na te denken. Hoàng Tân is nu in balbezit. Hoàng Tân geeft de bal voor. Magiun krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 55%, Underworld Knights FC 45%.
Cockburn Raiders - Underworld Knights FC 2:1

52e minuut.
Jaroščák rent richting de bal. Reiman is nu in balbezit. Jaroščák rent richting de bal. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Underworld Knights FC 3:1

64e minuut.
Daar is Luuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butteroni probeert naar een medespeler te passen. Mdledle is nu in balbezit. Mdledle geeft een lange en hoge pass. Magiun springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Luuka passt de bal met de wreef. Will bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Underworld Knights FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 47%, Underworld Knights FC 53%.
Cockburn Raiders - Underworld Knights FC 4:1