Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-02 18:27
  • Competitiewedstrijd: JustPlaY
  • Stadion: Underworld
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 11046
Underworld Knights FC Cockburn Raiders
451 Tactiek wieners
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 49.8
zwak Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kaldmäe geeft een lange en hoge pass. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák probeert naar een medespeler te passen. Reiman rent richting de bal. Reiman draait met de bal, schiet en ... Shtrauber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Reiman springt en kopt de bal. Lutuc met een sublieme pass. Daar is Gniazdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reiman rent richting de bal. Reiman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jaroščák heeft problemen om de bal te vangen. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu onderschept slim de pass. Jaroščák verovert de bal door een tackle van achteren. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap. Shtrauber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Cockburn Raiders 0:1

13e minuut.
Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Budka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reiman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Budka heeft problemen om de bal te vangen. Reiman kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Shtrauber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reiman is nu in balbezit. Reiman schiet op doel. Shtrauber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Cockburn Raiders 0:2

20e minuut.
Siwek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mule zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Yedier is nu in balbezit. Yedier geeft een hoge lob. Daar is Nikita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiman is nu in balbezit. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Shtrauber bokst de bal weg.

23e minuut.
Mule rent richting de bal. Zolowski geeft een lange en hoge pass. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Inworp. Kaldmäe met de inworp. Luuka geeft een lange en hoge pass. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reiman rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zolowski speelt de bal door. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier geeft een lange en hoge pass. Jaroščák probeert de bal met de borst te controleren. Jaroščák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Luuka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dracena komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Jaroščák probeert de bal met de borst te controleren. Maniu met een sublieme pass. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier geeft een hoge lob. Reiman maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena geeft de bal voor. Nikita is nu in balbezit. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mule bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek onderschept slim de pass. Siwek geeft een lange en hoge pass. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 63%, Cockburn Raiders 37%.
Underworld Knights FC - Cockburn Raiders 0:2

49e minuut.
Yedier rent richting de bal. Yedier passt de bal met de wreef. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Cockburn Raiders 0:3

56e minuut.
Kaldmäe speelt de bal door. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena probeert naar een medespeler te passen. Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedier geeft een hoge lob. Shtrauber bokst de bal weg.

58e minuut.
Gniazdowski controleert de bal met de borst. Dracena rent richting de bal. Dracena geeft een lange en hoge pass. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák draait met de bal, schiet en ... Shtrauber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reiman is nu in balbezit. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Cockburn Raiders 0:4

66e minuut.
Budka met een sublieme pass. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maniu krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Nikita is nu in balbezit. Reiman onderschept slim de pass. Reiman passt de bal met de wreef. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap. Shtrauber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Zolowski passt de bal in één keer door. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena probeert naar een medespeler te passen. Jaroščák rent richting de bal. Jaroščák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Yedier verovert de bal door een tackle van achteren. Yedier geeft een hoge lob. Reiman is nu in balbezit. Reiman schiet op doel. Shtrauber maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Lahaye verovert de bal door een tackle van achteren. Yedier onderschept slim de pass. Yedier geeft de bal voor. Jaroščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroščák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc geeft een hoge lob. Jaroščák kopt de bal weg. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel. Shtrauber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 68%, Cockburn Raiders 32%.
Underworld Knights FC - Cockburn Raiders 0:4