Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2101 Robinson AC
3-4-3 Tactiek Probando 123
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 27.8
good Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen adequate


10e minuut.
Bekyan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tylki de bal onder controle te krijgen. Gordiak is nu in balbezit. Gordiak probeert naar een medespeler te passen. Fanci bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fanci geeft een lange en hoge pass. Kocatürk onderschept slim de pass. Mucsi is nu in balbezit. Mucsi geeft de bal voor. Bekyan heeft problemen om de bal te vangen. Ogăraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kocatürk onderschept slim de pass. Kocatürk geeft een hoge lob. Piekarz kopt de bal weg. Barca rent richting de bal. Barca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zątek is nu in balbezit. Gordiak rent richting de bal. Gordiak passt de bal zonder na te denken. Maleenon bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleenon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gordiak met een snelle inworp. Santa Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Fanci speelt de bal door. Fras rent richting de bal. Fras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Robinson AC 1:0

38e minuut.
Kocatürk geeft een hoge lob. Gordiak kan de bal niet met de borst controleren. Jimi begaat een overtreding. Jimi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2101 34%, Robinson AC 66%.
2101 - Robinson AC 1:0

48e minuut.
Gordiak geeft een hoge lob. Bekyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras verovert de bal door een tackle van achteren. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarz draait met de bal, schiet en ... Ogăraru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jimi heeft problemen om de bal te vangen. Fras is nu in balbezit. Fras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kocatürk kopt de bal weg. Hons is nu in balbezit. Hons passt de bal in één keer door. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Obiku rent richting de bal. Obiku geeft een hoge lob. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras schiet op doel. Ogăraru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Robinson AC 2:0

80e minuut.
Mucsi speelt de bal door. Bekyan rent richting de bal. Bekyan met een sublieme pass. Fras is nu in balbezit. Fras haalt uit met een fantastische trap. Ogăraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2101 30%, Robinson AC 70%.
2101 - Robinson AC 2:0