Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-29 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Timisoara UK Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2579
Timisoara UK Estrela da Vila
532222 Tactiek Semestre_2012_2
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 30.3
matig Schieten redelijk
redelijk Passen matig
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Angolano de bal. Wilczycki rent richting de bal. Wilczycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - Estrela da Vila 1:0

31e minuut.
Kubas speelt de bal door. Shale bereikt de bal nog maar net als eerste. Shale geeft een lange en hoge pass. Wilczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczycki draait met de bal, schiet en ... Martini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ganoza is nu in balbezit. Ganoza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wilczycki de bal. Wilczycki geeft de bal voor. Papale is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Angolano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

42e minuut.
Shale passt de bal met de wreef. Alli is nu in balbezit. Carmelo begaat een overtreding. Carmelo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timisoara UK 37%, Estrela da Vila 63%.
Timisoara UK - Estrela da Vila 1:0

55e minuut.
Shale speelt de bal door. Alli is nu in balbezit. Alli passt de bal met de wreef. Kubas rent richting de bal. Kubas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Vicentino speelt de bal door. Carmelo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əbülfətov. Əbülfətov krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli geeft een lange en hoge pass. Wilczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Narenti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ganoza. Narenti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Senna zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hviid krijgt zijn hoofd ertegen. Bujaković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kubas geeft de bal voor. de Oliviera rent richting de bal. de Oliviera geeft een hoge lob. Shale is nu in balbezit. Shale geeft een hoge lob. Martini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Shale passt de bal zonder na te denken. Alli rent richting de bal. Alli passt de bal zonder na te denken. Wilczycki rent richting de bal. Wilczycki draait met de bal, schiet en ... Martini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timisoara UK 40%, Estrela da Vila 60%.
Timisoara UK - Estrela da Vila 1:0