Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-05 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Alverca Futebol Clube Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3787
Alverca Futebol Clube FC Kačer
nouze Tactiek moje
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 20.4
solid Schieten poor
poor Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lučan is nu in balbezit. Lučan geeft een hoge lob. Bezmolov kopt de bal weg. Klungelig pakt Štrbský de bal. Štrbský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
de Deus geeft een lange en hoge pass. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrbský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Štrbský krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Štrbský is nu in balbezit. Ģipslis bereikt de bal nog maar net als eerste. Štrbský begaat een overtreding. Štrbský krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

30e minuut.
Svatobor geeft de bal voor. Inworp. Parisio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
de Deus neemt vlug de vrije trap. Asqamov speelt de bal door. Bezmolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezmolov schiet op doel. Tyczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Růžek geeft de bal voor. Preis is nu in balbezit. Preis geeft de bal voor. Gautier rent richting de bal. Gautier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 43%, FC Kačer 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 0:0

54e minuut.
Růžek rent richting de bal. Růžek geeft de bal voor. Asqamov probeert de bal aan de voet te houden. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel. Aymo`qov bokst de bal weg.

59e minuut.
Lučan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lučan geeft een lange en hoge pass. Ģipslis is nu in balbezit. Loudal verovert de bal door een tackle van achteren. Loudal geeft een lange en hoge pass. Tyczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Lučan met de inworp. Asqamov is nu in balbezit. Asqamov geeft de bal voor. Bezmolov is nu in balbezit. Bezmolov haalt uit met een fantastische trap. Tyczkowski bokst de bal weg.

67e minuut.
Preis is nu in balbezit. Preis geeft een hoge lob. Asqamov geeft de bal voor. Bezmolov is nu in balbezit. Bezmolov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bezmolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezmolov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 1:0

70e minuut.
Asqamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asqamov probeert naar een medespeler te passen. Bezmolov rent richting de bal. Bezmolov haalt uit met een fantastische trap. Tyczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 2:0

73e minuut.
de Deus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Svatobor de bal. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Aymo`qov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 2:1

80e minuut.
Loudal verovert de bal door een tackle van achteren. Loudal geeft de bal voor. Bezmolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezmolov haalt uit met een fantastische trap. Tyczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 3:1

82e minuut.
Lučan verovert de bal door een tackle van achteren. Lučan speelt de bal door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. Aymo`qov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 56%, FC Kačer 44%.
Alverca Futebol Clube - FC Kačer 3:2