Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
H&A Football Club X_Men
523 Tactiek ju
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 44.5
hopeloos Schieten solide
slecht Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Hải Hà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương passt de bal zonder na te denken. Skitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skitek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Bac met een harde bal richting middenveld. Mai Hoàng kopt de bal weg. Minh Khải rent richting de bal. Minh Khải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - X_Men 0:1

21e minuut.
Mai Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Minh rent richting de bal. Merello is nu in balbezit. Anh Minh onderschept slim de pass. Anh Minh draait met de bal, schiet en ... Montero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Mai Hoàng speelt de bal door. Anh Minh heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Merello. Anh Minh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anh Minh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Anh Minh rent richting de bal. Anh Minh probeert naar een medespeler te passen. Văn Phi probeert naar een medespeler te passen. Văn Hùng rent richting de bal. Văn Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - X_Men 0:2

37e minuut.
Phong Đức verovert de bal door een tackle van achteren. Phong Đức probeert naar een medespeler te passen. Minh Khải is nu in balbezit. Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Minh Khải rent richting de bal. Minh Khải draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - X_Men 0:3

38e minuut.
Skitek probeert naar een medespeler te passen. Minh Khải heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khải schiet op doel. Zwirko probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Minh Khải passt de bal zonder na te denken. Mai Hoàng is nu in balbezit. Mai Hoàng passt de bal zonder na te denken. Anh Minh is nu in balbezit. Anh Minh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ðức Khải rent richting de bal. Ðức Khải geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Merello de bal. Minh Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - X_Men 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 78%, X_Men 22%.
H&A Football Club - X_Men 0:4

49e minuut.
Merello geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anh Minh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mai Hoàng is nu in balbezit. Mai Hoàng passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Anh Minh rent richting de bal. Anh Minh geeft een hoge lob. Minh Khải heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khải draait met de bal, schiet en ... Montero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - X_Men 0:5

61e minuut.
Kurtar verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtar probeert naar een medespeler te passen. Zwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khải onderschept slim de pass. Minh Khải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - X_Men 0:6

63e minuut.
Inworp. Merello met een snelle inworp. Ettayebi is nu in balbezit. Anh Minh onderschept slim de pass. Anh Minh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Zwirko geeft de bal voor. Inworp. Anh Minh met de inworp. Mai Hoàng rent richting de bal. Mai Hoàng geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Văn Hùng passt de bal in één keer door. Ðức Khải rent richting de bal. Ðức Khải geeft een hoge lob. Minh Khải rent richting de bal. Minh Khải schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Phong Đức kopt de bal weg. Daar is Bac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Khải is nu in balbezit. Mai Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - X_Men 0:7

73e minuut.
Văn Hùng passt de bal met de wreef. Ðức Khải is nu in balbezit. Ðức Khải geeft de bal voor. Văn Hùng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - X_Men 0:8

78e minuut.
Mai Hoàng rent richting de bal. Mai Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zwirko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H&A Football Club - X_Men 0:9

78e minuut.
Anh Minh rent richting de bal. Đình Dương begaat een overtreding. Anh Minh raakt geblesseerd tijdens het duel. Hải Hà zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Văn Hùng rent richting de bal. Văn Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H&A Football Club 78%, X_Men 22%.
H&A Football Club - X_Men 0:9